Diskusia k téme Ako by malo vyzerať ideálne rádio na Slovensku?
od 1.1.2010 je v prešove velmi zly sigmal sro1 96,6
93,5 a 92,5 už nechytam.čest práci.
jediný KFC pochopil, že sa to nedá, mať rádio, je mať produkt, ktorý treba vedieť predať, to je skoro to isté ako mať ideálny film, televíziu či seriál. Každá jedna vec má svoje zameranie a záleži už len na tom ako sa ujme na trhu a to je potom ideálne, ak má úspech.
je nejaky format na take radio, ktore by hravalo iba starsie hity 5-15 rocne? Alebo aspon prevaznu cast by tvorili hity, ktore boli top hity pred 5-15 rokmi.
Lebo rocker povie,že by malo hrať rock, ľudia čo počúvajú hip-hop povedia,že chcú hip-hop atd...
Takže myslím,že rádia hrajú to čo sa páči väčšine a tá menšina má našťastie dnes už internet a veľa možností,kde sa dá tá ich muzika počúvať...
osobne si myslim že FM-ko drži vysoku uroveň a na Slovensku k dokonalemu rozhlasu ma najbližšie, pre istu skupinu posluchačov samozrejme. Chyba mi na nich hlavne pestrejšia playlista, vôbec nedaju rock klasiku - Led Zeppelin, Black Sabbath, Deep Purple atd. Mohli by začat taktiež neake odborne hudobne relacie venovane histori jednotlivych kapiel myslim tym np. pustiť najznamejšie kusky s diskografie a medzi skladbami vložiť neake zaujimavosti. Okrem toho FM-ko je skvele!
Založil som pre vás diskusiu, kde môžete písať svoje námety, postrehy, názory, požiadavky, myšlienky na to, ako by podľa vás malo vyzerať ideálne rádio na Slovensku. Aký by malo mať podiel hudby a slova, aká hudba by sa tam mala vysielať, v akých intervaloch, aký program by sa mal ponúkať, aké relácie a bloky, programová štruktúra, o čom by mali moderátori rozprávať, aké dlhé by mali byť moderátorske vstupy, ako by mali vyzerať džingle, podmazy, upútavky, reklamné brejky, dopravný servis, správy... Proste všetko to, čo by prilákalo k rádioprijímačom a internetovým streamom čo najviac poslucháčov. Napíšte svoje požiadavky. Som veľmi zvedavý na vaše nápady a idey. Rozpíšte sa. Nechajte pracovať i fantáziu.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň