Diskusia k téme Ake ralácie by ste uvýtali v rádiach
Prakticky vsetko co si uviedla dava Radio FM. :) Info o albumoch, novinky, rozhovory, svetove koncerty kazdu sobotu o 20:00 alebo slovenske z FMka 1x mesacne v utorok. A urcite budu aj z Bazant Pohody. Preklikaj si radiofm.sk a http://www.radiofm.sk/pohoda. Cau.
Ja by som uvítala koncert nejakého speváka naživo z festivalov, hudobnú hitparádu ako bola Horeháj, či 25 , informácie o nadchádzajúcich albumoch našich i zahraničných interpretov. Prijala by som reláciu typu Sunday Evening , ktorá by každý týždeň predstavovala nejaký slávny muzikál, hovoril by sa dej a púšťali by sa piesne z neho, či Friday Night is Music Night, kde by sa vysielal naživo nejaký koncert.
dávajú pred 12:00 (cca 11:45) a pred 18:00 (cca 17:45) ZUM (zaručene užitočná minútka), to sa mi celkom páči.
Relacie typu Netopier klub,teeneger expres a podobne. Casy sa ale uz nevratia,co boli kedysi,ale doba ide dalej,co bolo predtym,nemusi byt dobre teraz.
Davno som veru nepocul v SRo tu relaciu - Slovencina na slovicko (?) - to by mohli davat aj opakovane cez den a kludne aj v reprizach - malokto ovlada SJ tak, ako by mal :-)
A take minutovky by sa dali urobit aj z inych oblasti - kultura, sport, hudba, "cierna kronika", veda (ako Spektrum na Slovensku o 14.20) atd.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň