Diskusia k téme Poruchy FM vysielačov
Už v sobotu som postrehol výpadok Beta rádia ktorý pretrváva.
ty si vysraty uz celkom
ked nemôzete overit vysieranie releciie v Lučenci tak nepiste Ked neočujete tak nepište sprostosti.
Vysierač LUCENEC vysiera relacie normalne. VYSIERA VYSIERA...,..,.,.-.,,..,,,,RELACIE JEKO BY NIST A VYSIERA V POHODE.
Neočujete?
v okli lucenca som este nebol ani sa tam nepohybujem tak to nemozem overit
O PD (Viva) viem, a nejde zrejme ani Lučenec 96.0 Viva, alebo už s tým niečo spravili ?
Viva ma tiez v Ruzomberku dost dloho pridelenu frekvenciu a stale nic... podobne je to aj na vychode rep. kde je toho viac
píšte tu o raláciach čo nefungujú a neočut ich pre poruchu na vysierači a tak, prípadne kde ste vytiahli poistky nech im to RVTR odoberie a prideli niekomu čo má na takéto relácie a nesposôbuje nevysieranie vysierača a tak,oki?
ohlasil som to na rvr zaevidovali to a cakam na odpoved spolu s tym kedy spusti bardejov stropkov a medzilaborce
Radio Viva v Prievidzi na 92,9 nejde už neskutočne dlho a nikto sa tým nezaoberá!!!Rozvysielali ju zhruba odvtedy ako sa Twist premenoval na Vivu no odvtedy už prešlo pár rokov a ten vysielač nebol v prevádzke ani POLOVICU z toho obdobia ako je to možné že to nikoho nezaujíma?!Samotné rádio to má na háku a RVR tiež,zbytočne blokujú frekvenciu....
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň