Diskusia k téme EXPRES STOP !!!!!!!!
chlapci, vy si myslite ze najpocuvanejsie a najziskovejsie radio na SR, touto vasou peticiou zrusite?? :D Aj tak ho bude pocuvat staale vela ludi.
Radsej by si sa mohol vyrovnat s tym, ze Naj-ko zaniklo :))
Nie.Načo narážaš.Počúvaš toho opakovacého papagája čo stále opakuje tie isté pesničky?
Je zaujímavé,že koľko ľudí sa sťažuje na EXPRD a je stále NAJpočúvanejšie.EXPRD by sa mal zrušiť,lebo trápnejšie Rádio už asi neexsistuje.
Ži a nechaj žiť Vám nič nehovorí!? Toľko sebcov som pokope už dávno nevidel!
mam rad FM a nie trapny expres, treba zrusit!!!!!!!!!!!!
ja som nepovedal, ze FM nemame alebo nesmieme pocuvat, pochybujem, ze by niekto pocuvol moj "prikaz" na nieco take. To co som nizsie napisal to bola len ironicka reakcia na histericke nariekanie niektorych zamestnancov statneho rozhlasu nic viac.
no....už som naladila to super extra rádio FM:) ale veď je to dobré... taká zaujímavá muzička...mínus vidím len v tom, že sa málo hovorí...
Expres Vám lezie na nervy?Preladte...Fun Vám lezie na nervy?preladte.
Keď pracujete niekde a to je jedno kde, tiež chcete zarobit, nie?
Ak nieco predávate, musite to vediet predat.To že to Expres vie, je jeho plus,.Že sa nevedia predať iní?To je ich mínus.
Dobré ráno, máme trhový mechanizmus.
Mám dojem, že si sem chodia vylievať svoje nenaplnené ambície všetci, čo nikde nič nedokázali.Haniť je ľahko.
Čo tak pre úspech aj niečo spraviť a neplakať nad sebou???Aj tak sem chodia len ľudia z branže...
Som zvedavy co po poslednom prieskume MML a malickom, ale poklese prinesie dalsia vlna MML v pripade Expresu.
Spisovne hovoriť sa dá naučiť. Je potrebné hovoriť spisovne vždy, aj keď nie si v étery, a potom si zvykneš hovoriť spisovne stále. Aj keď taká zvláštnosť, že v niektorých rádiách hovoria nie celkom spisovne, ale aj tak sú ich relácie obľúbené. A k tej predstave, koľko poslucháčov práve poslucha. Podľa mňa je to predstava, ktorá môže vyvolať veľkú trému následkom čoho je to ešte horšie. Ak by si všetci moderátori predstavili koľko ľudí ich sleduje, tak by to vyvolalo trému. Je to náročná práca, určite. A v ktorom rádiu pracuješ Lucia, ak to nie je tajomstvo.
:) nemyslela som seba::) trdlo:) ale takých naozajstných moderátorov, ktorým ja v podstate ešte nie som:) treba sa formovať ešte veľmi veľa:)
no aon, či v tom nikdy nebol takto označí moderátorov.... to ako kde sme? čistá závisť:)
vieš ale takýto blud ma dokáže značne vytočiť, pretože som moderátor(aj keď len v takom druhoakostnom rádiu:))))) a živo si pamätám aké to bolo na začiatku pre mňa rozprávať s vedomím, že má počúva 13 000 ľudí a keď poviem hovadinu, tak si pomyslia....čo tam tá krava robí:) no postupom času je to ok, no práca psychicky náročná:)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň