Diskusia k téme Čoskoro prídeme o hudobnú City TV
bohuzial uz je zakodovana. Volne uz len DSTV
Voľne všetky programy okrem History...SatelliteBG
Hustler a ešte po novom Diva Universal...12206/V 27500 3/4
Disney Channel, Hustler, Diema a TV7 FTA teraz...SatelliteBG
23.5°E 11817/V 27500 5/6
cez vikend este bol ,ked som sa s tym hral....
Ekids tam už nevysiela asi, namiesto neho je DSTV.
no sem tam to zakockuje aj ,ked mam kvalitu signalu 100% . E-kids ide bez problemov. Je problem u mna alebo to blbne aj vam?
Práve som to naladil,dufam,že tu nejaký dlhší čas pobudnú,je to skvelá stanica...
no to je dobra sprava...hadam tu vydržia nejaký čas a nezduchnu ako z THORU
city teraz naladíte aj na satelite Astra 23,5 stupňa, ktorý využíva aj naša platforma Skylink. Parametre: 12051 V 27500 5/6.Pravdaže v mpeg2 a sd.
City TV vysiela opäť aj v mpeg2. Vysiela na Eutelsate 16 stupňov 12525 H 30000 3/4. Ide ale v oveľa horšej kvalite ako z Thora. Tu dokonca nevysiela ani stereo.
no proste to nezvláda. SD prijímač dokonca ani nezaregistruje transpondér, proste ani tie stanice nenaskenuješ. Iné by bolo, keby to bol transpondér mpeg2 a v rámci neho by sa šíril nejaký HD kanál. Vtedy naskenuje SD prijímač aj HD kanál, ale išiel by ti iba zvuk, obraz sa nezobrazí.
City vysiela na HD transpondéry, ale v rozlíšení SD. Podobne môžu vysielať aj stanice v DVB-T. Ak je zvolený formát mpeg4, ešte to neznamená, že je stanica HD.
Zoberme si napríklad také Magio. Myslíš že by sa im vopchalo vyše 20 staníc na 1 transpondér, keby tie stanice vysielali v HD? Kdeže, stanice vysielajú v SD rozlíšení, ale vďaka formátu mpeg4 je ich možno na 1 transpondér napchať aj 20.
Tak to by mohol niekto objasniť lebo akosi mám v tom nejasno
Je potreba DVB-S2 Mpeg4 teda HD
ale City vysiela v SD čo je Mpeg2
Samozrejme že moj Dreambox 8000 PVR to zvlada (HD)
ale ked budem mať čas tak odskušam moj Dreambox 7025 plus ktorý využivam na DVB-T.(SD) v druhej miestnosti
Prečo by to nemal zvladať klasický SD prijimač?
Na City TV BG treba mat sat prijmac,ktory zvlada DVB-S2,to znamena klasicky HD sat prijmac.Samozrejme City TV BG vysiela v SD formate.
No neviem ale vysielanie v HD to určite nieje (rozlišenie 704x576)
Sam som práve skúšal 11632 V fec 3/4 SR:20000
vysiela ale HD, takže ak nemáš HD prijímač City na 45 stupňoch nenaladíš, ani len transpondér ti nenájde.
skoda ze city skoncilo na thore...;(( ale aj tak sa skusim pohrat s ´tanierom´
Dnes 4.1.11.som skúšal naladiť hudobnú stanicu city tv,ale nič som na tejto pozicií nenaladil.(11 632 V )Vie niekto,kde vlastne táto hudobná stanica je.A vôbec ešte existuje ??? Vďaka ...
podla mňa je dobrá aj THE VOICE na 39°E, sú to tiež bulhari. V sekciách DEJA VOICE sú retro myslím ako tanečnú hudbu, tá mňa moc nezaujíma ale nevadími to..myslím že THE VOICE A CITY si konkurujú, majú podobný štýl. Kiss TV sa mne osobne nepáči. To radšej si pustím na Hotbirde polské hudobné ako je 4funTV, Eska...
city je naj. ostatné stanice sú iba odvar z toho co nám ponukala city. neostáva mi nic iné ako mp3 prehravač!!!!!!!!!
mne prechod city tv na inú družicu neuškodil, ja chytám aj MY3 TV ruskú čiže MUZ TV na 53,0°E Express AM-22 a 45°E mám po ceste :D
Aspoň tam mohli ostať tie bulharské rádiá, teraz sa to rozhodilo.
je to škoda, že opustili THOR kedže je to zaujímava pozícia pre SK...skúsim sa pozrieť na 45°E kde sa teraz presťahovali nakolko mám doma toroida 90 :)....apropo tu je aj link http://www.parabola.cz/zpravicky/12567/city-tv-a-b…
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň