Diskusia k téme Jesenné licenčné konanie 2010
Zasa az tak vo vsetkom sa neda suhlasit - napr. Fun v KE je z Dubnika vraj dost ruseny a teda i Expres je detto. Pri tychto mestskych prditkach s par W to nie je problem... Rovnako Devin a jeho dokryvace.
Prehodnotit by sa mala Nitra a E2 - tam by stacil mestsky vysielac s nizkym vykonom, nakolko mesto je v zakryte, no uz kusok za idu ine frekvencie... Preto je tych 10 kW mrhanim...
A otazka by mala zniet kto by mal koordinovat... Jednoznacna odpoved SRo
Ja by som bol rád keby riešili duplicitné frekvencie rádii napr
FUNRADIO Košice Dubník 87.7 - 80kW , Košice-mesto 102.9 - 1kW-zbytočná duplicitná
EUROPA2 Bardejov 107.1 - 10kW Prešov 103.7 8kW-zbytočná duplicitná
EUROPA2 BA 104.8 50kW, BB 106.0 50kW,Veľka Javorina 98.5, 8.8kW a Nitra 95.2 10kW-zbytočná duplicitná
EXPRES Košice Makovica 106.2 15kW, Košice mesto 95.2 - 0.5kW-zbytočná duplicitná
Devín Bardejov 88.8 10kW Giraltovce 99.9 0.25kW-zbytočná
Devín Bardejov 88.8 10kW Raslavice 97.6 0.25kW-zbytočná
A takých prípadov je ešte veľa tak nech to riešia, a aj udelené frekvencie ktoré neboli rozvysielané do roka tých je tiež hojne
a aj frekvencie ktoré využívajú nižšie ERP a pri tom už môžu vysielať s max ERP ako je určené.
Ja by som bol rád, keby už konečne spustila Viva svoje vysielače, spolu s Kissom. Má ich pridelené už dosť dávno. Potešil by som sa keby už konečne prišla sľubovaná koordinácia rádia Hey! v oblastiach Abov, Šariš a Zemplín. Nech sa nevynášajú za celoplošné rádio.
Tento kmitocet predsa nebol odnaty, ale bsa mylim?
Myslíte si, že okrem 94,2 MHz Poprad - Kráľova hoľa (30 kW) budú v konaní aj 94,8 MHz Košice - Heringeš (1 kW) a 105,9 MHz Nitra - mesto (0,2 kW)? A ešte, čo si myslíte, ktoré rozhlasové stanice budú koordinovať a v akých lokalitách (Váš tip, predpoklad, prípadne, čo by ste chceli vo vašej oblasti).
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň