Diskusia k téme nove radio
jediný aktuální a úplný seznam CZ VKV
http://www.dxradio.cz/jidxc/fm_cr.htm
Do googla daj Seznam ceskych rozhlasovych stanic a daj 1 odkaz-je to vo Wikipedii.Tam su rozdelene vsetky radia,skoda,ze tam nepisu umiestnenie vysielaca a ERP,ale dobry,aktualny prehlad.
Frekvencie Radia Petrov-
Brno 103.4Mhz
Hodonin a Znojmo-92.8Mhz,Znojmo je v priprave
Zdar nad Sazavou a Jihlava-98.0Mhz
Trebic-104.8Mhz
Boskovice 94.2Mhz.
Za Blansko sa ospravedlnujem,to som napisal hlupost.Maju v plane koordinovat dalsie frekvencie.
Odkiaľ si čerpal, ja som hľadal tu: http://www.radiotv.cz/radio-vysilace/ Tam Hodonín a Znojmo nie je...a dokonca ani Blansko.
Len co som narychlo pozrel-tak Petrov vysiela v Zdari nad Sazavou-98.0Mhz,Hodonin 92.8,dalej vysiela v Blansku a spominane Znojmo.Ak mi to vyde pozret,napisem aj ostatne frekvencie.Neviem urcite,ale o dalsie frekvencie maju poziadane.
Pre názov "Rádio Československo" nemá ochrannú známku alebo právo užívať len Slovenský rozhlas a Český rozhlas???
No však ja chápem, lebo som tie mestá nenašiel...aké frekvencie ?
Mozno sa konecne Hey preberie zo spanku... Alebo ho konkurent polozi... Ktovie.
Ja som tym myslel ceske Radio Petrov...<br />
Pohodove radio tu neni-ale v cechach sa dalo pocuvat.Tazko povedat,co nakoniec z toho bude.
Znojmo a Hodonín asi nie...
Polozme si otazku: bude taketo radio realnym prinosom v SK eteri, najme s hladom na to, aky format ma Hey?
Radio Petrov je pohodove ceske radio,hra dost cz/sk hudby,ranny blok od 4.55,moderovane vysielanie konci o 0.00.Maju tam 5 hodin pesniciek na zelanie-3 hodiny s kontaktom do studia,2 hodiny citaju sms-pozdravy,dopoludnajsi a popoludnajsi blok s kontaktom do studia,spravodajstvo cca. 5 minut pred celou,posledne spravy 17.55,potom vecer pred celou davaju info o pocasi.Z mojho pohladu vcelku dobre radio.Mal som ho moznost pocuvat v Brne,ked som tam pracoval.Tiez su tam info z regionu-ziaden bulvar vo vysielani.Vysiela na 103.4Mhz,v sucasnosti sa rozsirilo do Znojma,Hodonina a koordinuje dalsie frekvencie po Morave.
Aky hudobny format razi Radio Petrov v CR? Neregistroval som tuto znacku ako nejake zanrovo vyhranene radio.
Radio Ceskoslovensko mi znie velmi suspektne - ocakaval by som nieco ako Radio Hey. Ak by Radio Hey preslo na nejaky iny format, potom to beriem, ale inak mi orientacia na cs pop pride ako zbytocna.
majitel ma myslim v CR Radio Petrov
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň