Diskusia k téme Práca v rádiu
je možné prihlásiť sa na kurz pre moderátorov do rádia?
you might be right that it is a cool job, but dont forget about all it takes to talk properly for a long period of time. sis
Uvedomte si, tí, čo chcete pracovať v rádiu, že už dávno to nie je len o ,,kecaní" ale aj o technických veciach..moderátor je aj zároveň technikom, aspoň vo väčšine rádií to tak je, najmä tie menšie lokálne, regionálne...mám pocit , že veľa ľudí má o tom strašne skreslené videnie :-))
Ak chcete pracovať v rádiu, tak na HIT FM môžete zabudnúť. Neviem, či ste ich mali naladených, ale už iba šumia ....
Som mladý komunikatívny človek so zmyslom pre humor a môj velký sen je práca v rádiu, moderovanie a podobne.
Pochádzam z Nitry, žijem v Nitre.
Pre bližšie informácie, môj kontakt - martin.kratochvila@gmail.com
alebo skype - cermanska.zbijacka
Predpokladám že si už čítal článok, že rádiá Kiss a Hit FM hľadajú moderátorov. Tak ak to skúsiš, daj vedieť. A aj to že ako si dopadol :-)
Zdravíčko. Chcel by som sa spýtať či náhodou neviete o nejakej práci v rádiu. Jedno čo hlásiť, len prosto baví ma stále rozprávať dokola. A chcel by som vyskúšať. Ak viete o nejakej skúške alebo niečo tak ma pls kontaktujte. Díki moc :)))
Zdravím vás. Chcel by som sa opýtať či niekto nemáte info o nejakých začínajúcich rádiách ktoré zháňajú trebárs externých spolupracovníkov. Veľmi ma láka práca v rádiu napr. ako sportovy analytik ale okrem Hornetu nepoznam žiadne iné šport.rádio na Slovensku...dík za info s pozdravom P.S.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň