Diskusia k téme The best of the best is FUN radio !!!
ak sudite radio ako najlepsie podla moderatorov tak mozno,ale hudobne pre mna urcite nie.Sucasne "uzasne" hity hraju dokolecka tak ako vsetky ostatne radia na slovensku okrem b1 .Blavaci zavidim vam to radio B1,kde hraju hudbu podla mojho gusta cely den.
Adela je úžasná moderátorka, no a ja zasa Cyphu zbožňujem. On je taký skvelý, vtipný, no úžasný. Momentálne má u mňa number 1. A s Adelou im to ide najlepšie. Nie je nič lepšie, ako keď sú vo Free Time spolu.
Ja mám radšej Adelu vo freetime a jej letné upchaté tobogány (24.6)! Myslím , že do Freetime sa chodí a je tam úplne úžasná :-))))
No, jasné. Tak Funko sa nejak zmenilo. Teraz som trochu smutná, pretože Pyco pred nejakým časom povedal, že už nebude uvádzať dalšie superstar a teraz bude. Vadí mi to, pretože zmizol odtiaľto na 4 mesiace, no aspoň to ma tešilo, že keď príde, zasa bude bývať 5x do týždňa vo Funku. No nie. Hneď jak príde, bude uvádzať Superstar, takže zasa bude flákať rádio. To ma poriadne naštvalo. A čo ty?
Leškova 5 pokial viem !!! Ale myslim ze by sme sa fakt mohli ropravat o tych radiach !!! Ale skusky uz mam !!! Vies aby tu zas nevznikol chaos ze sa tu neropravame o radiach :-)))
Po pätnástich dňoch si napísal, ale hlavné je, že si tu. Skúšky máš porobené? A aby sa naša diskusia týkala aj Fun Radia, tak vieš, kde presne v Blave sa nachádza? Viem, že na Leškovej, no neviem, kde to je.
No čo !!! Nepokecáme ešte o Fun rádiu ????!!!! :-)))
Veď už som sa rozhodla, že ich budem ignorovať. Takí trapáci. Baví ťa ekonómia?
Ja študujem národné hospodárstvo :-))) a už sa nad nimi netráp !!! Však nemajú čo robiť tak kritizujú !!! Ja ich mám na háku !!!
Ty musíš byť hrozne úbohý človek. Ja sa aspoň viem kontrolovať, na rozdiel od teba sa nepocikávam do šiat. A čo vieš ty o médiách? Pochybujem, či vlastne niečo vieš. Nie si náhodou z Expresu?
Akákoľvek nadávka by bola v tvojom pripade prehnaným lichotenim, preto je škoda na teba reagovať. O médiách nevieš nič, stale nosíš plienky.
Ináč, ani na teba nie je nikto zvedavý, teda až na pár úbožiakov podobných tebe. To som ťa musela poriadne vynervovať, keď si sa tak nepekne vyjadril. A tu sa radšej už ani neobjav, lebo pochybujem, že Andyho zaujímaš. A načo si písal: "ked to berieme vekom..." Nikto nie je zvedavý, aký starý si. A je mi to úplne jedno, pretože taký prehnitý ako si ty, závidí nám mladým, že dokážeme diskutovať normálnym spôsobom. Ty to teda nedokážeš. Myslíš si, že niekoho na tejto stránke zaujíma tvoj názor? Možno tak kexxxa, ale to je všetko, tak sa zobuď.
Nie som chlapec, keď to berieme vekom lebo ty si oproti mne len zasraté a navyše hlúpe decko. Nemáš mi čo radiť. Ja ti však poviem, že okrem andyho nik nie je na tvoje názory zvedavý.
Takže, v prvom rade ti chcem dať radu. "Uvedom sa, chlapče."
Ja som na rozdiel od niekoho dospela, vieš? Čo viem o médiách? Určite viacej ako ty, pretože ako vidím, ty píšeš totálne nezmysly. Načo sa mi potom staráš do práce? Keď sa ti moja a Andyho diskusia nepáči, tak tu nemáš čo robiť, zmizni odtiaľto a choď inam diskutovať, jasné? Pokiaľ viem, ty si tému The best of the best is FUN radio !!! nenadhodil. Takže si vymysli vlastnú tému a tam diskutuj. Najprv by si si mal ty sám so sebou porozumieť.
bla bla bla. Dospej a potom sa vráť ok? Čo vieš o médiách keď sem chodíš plniť svojimi spam-príspevkami diskusie?
Veľmi by ma zaujímalo, akým právom mi píšeš, že trpím neprofesionalitou. Ty ani nevieš, v čom som profesionálka. Je úbohé a primitívne, keď mi píšeš také veci. Veď ty ani nevieš, za čo ma odcudzuješ. Profesionálka! Akou neprofesionalitou trpím? Vieš, človek nemusí byť vo všetkom profesionál. Ja tiež nie som profesionálka vo všetkom, ale len v niečom, čo ťa vôbec nemusí zaujímať. Jasné?
Ešte ty si nám tu chýbal. Choď diskutovať do svojej témy.
Veď to zvládneš, to skúškové obdobie, si inteligent. A po skúškovom sa čo chystáš robiť? Ja študujem ekonomický smer ako ty, lenže na strednej - OA. Totálna nuda aspoň pre mňa. Normálne tých osamelých chlapcov ľutujem. Veď načo sa sem pletú, keď vidia, že my dvaja si spolu píšeme a oni nás nezaujímajú. Možno sa chcú k nám pripojiť, no nevedia ako to napísať. :-)))
Prvý rok na Ekonomickej v BA!!! Teraz práve skúškové obdobie :-( takže žiadna sláva !!!! A ty čo študuješ??? :-))) necháme osamelých chlapcov tak !!!
@ ma pravdu- toto je diskusia o radiax a nie zoznamka + podobne nezmysly...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň