Diskusia k téme Vianočné rádiá
Veď ten odkaz si otvor v poznámkovom bloku a máš tam adresu. Mne ukazuje http://pool.cdn.lagardere.cz/web-e2sk-vianocny
Dakujem to nieje spravna adresa.to je len odkaz.
zainteresovany v problamatike vedia co potrebujem ;-)
potreboval by som zistit presnu adresu streamu vianočneho radia europa 2(chcem si ho doplniť do V-tuner prehravača v domacom kine)
Zdá sa že bežné rádiá sa na vianočné nemenia len za veľkou mlákou, iba vianočnú hudbu hrá švédska podoba nášho Jemného rádia Lugna Favoriter.
Len taká zaujímavosť, v USA sa už z AC rádií stávajú vianočné rádiá, prišlo mi tuším už v piatok upozornenie z Iheartradia že Lite FM z New Yorku je už vianočné rádio. Na chvíľku som si ho pustil a hrá len vianočné skladby.
tak na nete je ich dosť aj v tomto období. Napr. RarmaRadio ich ponúka bezmála 70. Väčšina ale asi o to stáť nebude..len som to chcel spomenúť ako fakt. :-)
Nasiel som, aspon ceske.
http://www.poslouchej.net/hledej.php?hledej=koledy…
To Slovensko nase posial tvrdo spalo...
Mate tip aj na nejake ozajstne vianocne koledy? Vsade len sa me anglicke odrhovacky. Nejake rydzo slovenske koledy v nepretrzitom streame by naozaj potesili.
Len ja mám taký pocit, že rádiá tento rok hrajú málo vianočných pesničiek?
Už som aj ja postrehol vianočnú grafiku, a to konkrétne na funradio.sk tam dali vianočnú "obálku" a pridali aj vianočné webrádio.
Anténu som zapol tesne nato..vtedy už išla skladba Ellie Goulding - Burn, ale pred ňou hrali to isté čo aj Jemné podľa playlistu. :-)
už aj na Jemných..prvýkrát. John Lennon - Happy Xmas (War Is Over)..v rámci chuťovky.
Už sa to rozbehlo aj na Rádiu Slovensko, teraz hrali Tamee Harrison - A Beautiful Time -.-
aj RS už hrá vianočné piesne aj po 4tej Wham a Last Christmas.
Dnes je vlastne aj prvá adventná nedeľa. (-:
Počúvam teraz cez net viedenské Rádio Arabella a hrajú práve Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You :-)
Áno, je to tak. Vidím to v ich playliste. -.-
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň