Diskusia k téme Radio Versiya stream
...len dočasne nevysiela. Problém s elektrinou..bola silná búrka údajne.
Versia FM skončila.
Na 101,6 MHz pokračuje Zakarpatia FM.
Vysielanie totožné s 101,9 MHz.
Ticho je este stale, vysiela to radio vobec?
Na FM aj streame pre veľký výpadok elektriny v štúdiu.
Neviem aké pesničky tam hrajú, ale myslím že minimálne na youtube by sa mali dať nájsť.
Nevie niekto kde sa daju najst tie pesničky ktoré hraju na radioo Versiya..?,
Ahojte, prosim pomozte mi niekto, pocula som na Versiya FM brutalne dobru pesnicku a neviem ju najst, ani podla slov, neviete nahodou kde najdem neaky playlist, alebo top10? dakujem
dakujem za ten stream fakt mi to pomohlo ale chcem sa spytat ci niekto nenasiel Playlist,,,ja osm to hladal a nemozem to najst , chcem nazvi pesniciek co pustaju ,, lebo strema mi je dost k nicomu kde tam nesu nazvy ,,vdaka
Rumunske radia hraju perfektnu tanecnu hudbu,cestou cez Rumunsko som si ani na sekundu nevypol radio
Upresním poholu Suchej Góry, Krosno, je síce písaná pod Rzeszów, ale poloha je Krosno, Czarnorzeki. Minule som tam opäť bol.
Na Železníkoch idú perfektne stereo aj poľské rádia zo Suchej Góry(Rzeszów) a idú aj Rumuni na 102,5.Rádio Versija mi vždy ide v dobrej kvalite keď idem autom už na Soroške do Košíc až po Pereš
V KE nebyvam, mam iba rodinu na Tahanovciach a Terase. Radia ladim aj tak v urovni zeme na autoradiu.
No v tom mas pravdu,ale pocul som ze na KVP sa da naladit radio Presov a Tahanovce su smerom na Presov,no ja Presov nenaladim.Minule som bol v soku,ked sa mi v aute na Tahanovciach podarilo naladit Dobre radio.Predpokladam ze byvas na vyssom poschodi ked mas taky dobry signal.
Ťahanovce sú od výchdu zakryté, mám tam problém aj s Dubníkom. Skús ladiť na KVP alebo na Terase a podarí sa Ti chytiť aj viac UA rádií.
Tak to ti zavidim ze chytis aj take zahranicne radia:-)Ja na Tahanovciach zo zahranicnych chytam akurat Madarske radio Maria a Neo.a na obycajnom radiu mam niekedy problem chytit cisto radio Kosice.
Aj východniari majú niečo zo zahraničia cez éter :) Počúvam výhradne na 101,6 MHz, ja viem kde v Užhorode sídlia. Je to aj reklamná agentúra Versia plus, ktorá dáva regionálne reklamy aj do celoplošného Gala radia na 102,4 MHz. 26571
Ke idú aj iné UA rádiá. Nie je to až tak ďaleko, aby to bolo nepochopiteľné. 90 km je v šírení FM skoro nič a signál sa šíri cez slanskú v úvodzovkách dieru. V Ke bez problémov naladím aj 105,2 MHz LUX FM. 97,9 MHz KISS FM. 107,2 MHz RETRO FM a smerom na Milhosť aj 102,4 MHz Gala radio. Versiju som chytil najdalej na Štrbskom Plese.
Pred 4.rokmi som bol na chate v kosiciach na Peresi a normalne som tam naladil Ukrajinske radio Versia FM.Doteraz tomu nechapem ako moze mat taky dosah,ale je to perfektne radio
vyborne hraju teraz.. nejaky tribal house setik :)
pro všechny tu přidávám link živě
http://vfm.at.ua/
stream
http://vfm.at.ua/VERSIYA_FM-on-line-.m3u
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň