Diskusia k téme 105,9 NITRA
no uz to pchaju tie frekvencie je to preplnene E2 na 106 kronehit na 105,8 ine stanice mam aj zo 4frekvencii taky expres u nas 88,4 89,7 92,7 97,0 99,8 a 107,6 ale tie stanice maju na drahe frekvencie a male stanice koordinuju slabe vykony a zivoria
Dobrý deň,
Frekvencia 105,9 MHz v Nitre, bola v jarnom výberovom konaní 2010, avšak Rada túto frekvenciu spoločnosti, ktorá si ju koordinovala (JOLIN spol. s r. o.) nepridelila a ani nikomu inému. V súčasnosti prebieha súdny proces v tejto veci a tak táto frekvencia do ukončenia súdneho konania nemôže byť nikomu pridelená a teda ani prevádzkovaná.
S pozdravom
M. Alakšová
------------------------------------ ------------------------------------ -------------------------
Pýtal som sa aj na kolíziu, ale k tej sa nevyjadrila, asi nie je problém. Mail mi prišiel dnes o 11:04.
Na SK rádiách sa mi zdajú CZ piesne ako vnútené. Všimnite si, že také *HEY*, ale aj VIVA, SRO 1, REGINA hrá oveľa viac CZ ako SK.
Viete čo mi chýba v SK éteri, rádio, ktoré hrá SK, CZ, AT, HU, PL, UA. Keď vedia hrať SK rádiá dookola CZ, prečo nezahrajú niečo z inej susednej krajiny, už dávno sme s CZ rozdelení. Mám rád niektoré CZ pesničky, no rád si ich vypočujem na IMPULSE, BLANÍKU jednoducho na CZ.
počúvam to Plus a po hudobnej stránke to nie je najhoršie...celkom fajn zatiaľ...
ale nechcem prist o ciste kronehit za neaku bezvyznamnu stanicu
v samotnej Nitre urcite nie. Tam to v pohode zgumuje blizke frekvencie. Urcena je cisto pre mesto.
Pre mňa sú vysielače dosť príjemné. Táto frekvencia bola normálne v licenčnom konaní.
viem, tak si ju skoordinovalo Rádio Plus z NR...ale dôvod nepridelenia nebola kolízna frekvencia.
Ja som vecer myslel na prijemnejsie veci :-)))
Ak sa mozem opytat, odkial sa vzala tato frekvencia? Niekto si ju vymyslel, alebo je koordinovana, alebo ako uzrela svetlo sveta?
105,9 ved by to bola kolizia aj s rakuskym kronehit 105,8
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň