Diskusia k téme Zvukový archív relácií RTVS
Repríza relácie Gabriely Horečnej vysielana včera večer na Devine. Žial som ju zmeškala. Je možne ju niekde najst a vypočut si ju.
Dakujem
V prvom rade treba napisat do radia, nie sem! Ak to bolo na Regine BA, tak oslovte Reginu BA a oni vam zaznam poslu. Radia.sk nema s radiom v eteri nic.
chceli by sme si dať na stránku školy zvukový príspevok o našej škole (Súkromná stredná odborná škola ochrany osôb a majetku) odvysielaný 25.1.2017 od 10:31, nahrávka pani redaktorky J.Bleyovej - ako by sme sa k nemu dostali, resp. link apod. Vopred ďakujeme
Chcel som si z archívu vypočuť niečo z včerajšej Nočnej pyramídy, ale mám problém nájsť istý časový úsek. Mám tam spolu len cirka 20 minút. To prehrávanie je fakt o ničom..mohli to aj lepšie spraviť. Na archív ČRo sa nechytajú ani len zďaleka.
Vystihol si to, kolega :D v nedelu si chcem vypocut Zakrutu z minuelho stvrtka a ... ostalo to jedine v rovine chcenia, teraz to uz znova funguje, som zvedavy, kedy ten dodrbany archiv uz daju na poriadok...
Neviem kto nesie zodpovednosť za "upravu" archivu relácii SRo, ale v terajšej podobe je to katastrofa ...verím v skoru nápravu. Predchádzajúci formát bol prehľadný a fungoval..tento je neprehľadný a negfunguje...pre koho ste to robili a robíte??
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň