Diskusia k téme Najhorší moderátor / moderátorka
Tí čo majú zmysel pre nekonvenčný humor.....
Je zaujímavé, že sú ľudia, ktorí nemajú problém s pochopením tých príspevkov, ale k tomu treba veľa čítať, lúštiť hlavolamy, byť kreatívny a nad vecou.....
A hlavne sa netreba hrať na lekárov s Vysokou Školou Života.....
By ma zaujímalo, čo za ľudia lajkujú príspevky tomu pánovi nižšie ktorému nič nerozumieť
Huhňaví odhádza sz Teátro-jki; uš văm nembuďe huhňaď televýsny aparăd . . . Huhňaňje kapud . . .
Poďme diskutovať o moderátoroch, ktorí nemajú na to aby pracovali v rádiách - či už verejnoprávnych alebo súkromných a napriek tomu tam sú....
ak z nej \"hovori vysoka inteligencia\" to uz hej:)<br />
Mne Soňa absolutne vyhovuje, hovorí z nej vysoká inteligencia skúsenosti, človečenskosť, bez akéhokoľvek afektu. Veľmi príjemne sa počúva.. Výborná je pre mňa aj Katika...je ich viac, haniť nikoho nebudem....toť môj názor...
Najtragickejsie na celej Soni Mullerovej je, ze jej za tie jej "duchaplne" reci Rozhlas plati nemale honorare...
Kúpte už konečne Hospodárovej NOVE TOPÁNKY
skor ma prekvapuje jej partak. Tak dobre (kedysi) pisuci chlap a tak sa nechal dostat na uroven pani spolumoderatorky, ze len pocuvam v nemom uzase.
Ja nemôžem počúvať Soňu Mullerovú v Esprite.
Puskarova je najlepsia moderatorka, Turecka telenovela je najlepsi televiznyny program, Robert Fico je najlepsi politik a za vsetkm stoji Izrael a Amerika. Lespie?
preco potom Zlatica Puskarova vyhrala najlepsiu politicku relaciu??? No odpovedajte!!! Reci mate viac nez dost.. kritizovat.. co vy ine viete??? Hovno ste dokazali a machrujete tu jak 5 koruna v banke! Zlatica to robi velmi dobre. Vsetka cest a chvala panu bohu si to nemyslim len ja!
Vidím to podobne. Hrabko si nenechá skákať po hlave ako moderátori z STV a keď sa politici v relácii nevedia zmestiť do kože, tak ich vie usmerniť. Preto má relácia Z prvej ruky vysokú úroveň. Takýto typ relácie nemá byť monológom politika s moderátorom, ktorý iba oddeľuje jednotlivé témy.
kt by som sa nebal porovnat s BBC ludmi. Zil som chvilu vonku , ieco o tom tusim. Moderator nema milovat politikov. STV je neuveritelne servilna k akejkolvek moci (Ficovi inak zvlast) a Markizacka blondina je vselico len nie politicka modertorka. Pre mna je Hrabko very good.
to ste este nepoculi tie inteligentne baby z radia MAX
Jednoznačne Juraj Hrabko.Ten pán je hanba S.Rozhlasu.Ten evidentne ani netuší,čo je objektívnosť,vyváženosť, nestraníckosť. Ja ho už absolútne nemôžem počúvať.
Asi Juraj Hrabko z Rádia Slovensko, ktorý moderuje reláciu Z prvej ruky. Nemám ho rád, pretože nie je apolitický. A moderátori verejnoprávneho rozhlasu by mali byť nezávislí
Opäť téma o ničom, ale hlavne, že mudrlantujeme! Boli a budú modrátori, ktorí nám sadnú a takí, ktorí nám nesadnú. Je to vec jednotlivca. No prikláňam sa k tým, ktorí ihneď éterovo vycítia, že ten, čí tá na to moderovanie NEMÁ! Čudujem sa, že takéto indivíduá sa vôbec dostanú do rádií a do éteru. No nemajú si čo vyčítať, aj mnohí TV moderátori/ky žiaľ neovládajú ani základnú Slovenčinu, tobož nie prednes, intonáciu...
najkrajší je pisklavý hlas Erika Madera..to da fakt neda počúvať !
ppodla mna su jednoznacne top katika, aloe vera wister, nika_FM, danko balaz a najhorsie si myslim ze su na tom tie kreativne esa co uvadzaju slavikov a ostatne tod zbirka kaja ,....
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň