Diskusia k téme Vyberove konanie
BA 94,9 koordinoval Intersonic pre ROCKJAM RADIO.
Hornetu nech daju celu siet E2 a bude spokojnych viac ludi, nez je dnes posluchacov E2 :-)) No dobre, tak Expresacku siet :-))
Keby som mal rozhodnúť ja, čo mi kde chýba a kto by si to zaslúžil:
94,9 MHz Bratislava HORNET
96,0 MHz Rádio 7
94,9 MHz Handlová HORNET
že BB spustia dokonca marca, tak to som fakt zvedavý, že či to neboli zas len sľuby. Fakt je ten, že to už niekedy v máji bude rok a pol čo majú pridelenú tú BB frekvenciu.
Ale tá 96 BA môže byť aj pre Radio Best na dokrytie Blavy, lebo je to jedna spoločnosť.
94.9 BA je Intersonic a 96.0 BA je SITY MEDIA, s.r.o.
Presne to ma napadlo. Zrazu sa s frekvenciami akoby vrece roztrhlo, ale nic sa nedeje. Som velmi vzvedavy, co a kedy sa na nich objavi.
A ze vraj nejdu koordinovat frekvencie v Bratislave a ich je 5 novych 94.9,96.0,98.9,101.1 a 103.6.Som zvedavy kedy spustia tie posledne 3,uz je Marec a hovorilo sa povodne o zaciatku tochto roka.
To prisilne slovo tu je zvacsa pouzite celkom neopravnene. Je to ale myslene, ze susedne frekvencie na blizkych vysielacoch by sa pri vysielani rozdielneho programu mohli rusit. Preto ich prideluju spolu...
Ale ako podotkol Robert, zabudni... bohuzial :-( Keby bola vola, dalo by sa upratanim a spravnym rozdelenim (upravenim) frekvencii odblokovat viac nez 10 kmitoctov... Lenze u nas su kralmi media a nie TU/RVR... Tu sa zabudlo, ze frekvencie su majetkom statu, nie radii... Tak sa nik neodvazi vystupit proti tym nezmyslom ako je 90% prekrytia ci 2 frekv. pre 1 medium z jednej koty... :-(
Načo zakladať ďalšiu diskusiu, keď už podobná je v sekcii : "diskusia k článkom" ?
ale skôr si myslím, že tak ako vravíš. Jednoducho 95.2 MHz musí byť pridelená spoločne z s tými čo si uviedol a keď ju Expres nebude chcieť tak mu asi nedajú ani tie ostatné (čo má) >>> ASI ,,,,,, NEVIEM, RÁD SA POUČÍM, ZNALCI PÍŠTE TIEŽ MA TO ZAUJÍMA <<<
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň