Diskusia k téme Hornet 89.8
Vcera som postrehol ze rds z nazvom Sport nabehol uz aj na Kosickej frekvencii 103,2
V ZA na 104,2 MHz oddnes nejde komplet RDS. Ktovie ci sa snazili zmenit PS a nieco sa pohnojilo, alebo to so zmenou nazvu nema suvis a ide cisto o nahodu...
do Žiliny pricestujú vraňare budúci týždeň vlakom prehodiť názov :)))
V Žiline RDS na 104,2 MHz stále HORNET.
Od dnes zmenené RDS (HORNET) na ( SPORT . ) .............. zaujímavá je ta bodka :)
Potešilo ma, že Hornet koordinuje ďalšie frekvencie napr 98,7 BB nejakú aj v Michalovciach
89,8 Stropkov zrejme bude nadväzovať na Prešov. Zrejme nejaké plánujú spustiť už po jarnom licenčnom konaní.
Prečo by to neprešlo veď to je dostatočná vzdialenosťje. Je to taká ako z PO do BB a zober si, že aj vysielač Suchá hora v BB a Dubnik KE majú rovnakú frekvenciu 87.7 a to sú už slušné výkony. No a v porovnaní ak by sa to spravilo tak Prešov 0.2kW a Chorągwica 60kW pokrytie našej frekvencie by sa nedostalo ani po Starú Ľubovňu nie to ešte za hranice.
Dnes išla dobre, ale minule akokeby išla 10 W. 104,1 MHz Lysá ani Stráž neprejde kvôli 104,1 MHz Chorągwica, Radio Zet.
Mne 97.00 ide stabilne a to už som BJ okres. Ale k tej 104.1 tá bola ich rozbehová v PO no mali by s ňou niečo robiť. Inak možno ju berú tak, že ak by presunuli 90.8 zo Stráže aby mali kvalitný signál aj v meste.
Mali by robiť niečo s pokrytím buď tú 90.8 presunúť na Lysú alebo aspoň navýšiť výkon. Ja by som bol skôr za to aby ju presunuli na Lysu a frekvenciu 104.1 dať na stráž s výkonom 200W mohlo by to prejsť keďže v meste šla s 1kW.
Veď preto som sa čudoval, mala by to zobrať RVR pre prekrytie. V PO prevádzkujú 2 frekvencie a majú problém spustiť 10 ročnú RV, SP a ML. S MI to tiež nie je poslednú dobu slávne. Niekedy ide tak slabo, že preráža Regina BB z KH.
Načo majú 2 frekvencie v PO???No predsa konkurencia! Radšej budu mať aj túto frekvenciu ako by ju mal získať niekto iný . Nie len , že táto frekvencia je zbytočná ale KISS ju ani plnohodnotne nevyužíva. Zvuk je rušený a zašumený aj keď ste priamo v centre. Nech to dajú dokopy alebo nech sa vzdajú tejto frekvencie.
Načo má KISS 2 frekvencie. Veď Stráž je dobrá kóta na pokrytie celého okolia aj mesta.
Tie polske stanice ste zachytili preto lebo HORNET na 89,8 FM pár dni nevysielal pravdepodobne z technických práčin, ale už je všetko v poriadku a HORNET v PO vysiela tak ako pred tým. Myslím , že cca 2 dni nešlo. Všimol som si však , že na 104,1 už pár mesiacov je obmedzený príjem. Mám priami výhľad na monoblok odkia%l vysiela. Neviem čím to je , ale KISS ma večne nejaké problémy s príjmom v PO.
91,3 MHz sú Złote przeboje z toho istého vysielača, ale anténny systém je na budove výťahu, nižšie oproti 89,6 MHz, preto ide 91,3 MHz slabšie.
89,6 MHz ide už dosť dávno, minimálne 3 roky, to len čo si ja pamätám.
Pri Secovciach to mohlo byť aj EXPRESS.
Ja som inac minule v Secovciach v aute zachytil nejaku stanicu na 89,8 MHz. Asi rusi jedna stanica druhu. RDS nenabehlo, ale co som pocul tak rozpravali po polsky
Presne aj mne tá frekvencia to museli spustiť nedávno alebo navýšiť výkon len zvláštne je to, že pri rádiu Presov na 91.4 síce ide s 500W, no hneď na 91.3 tiež nejaká PL stanica a tá mi z príjmom problém nerobí a signál z oboch sa dá chytiť čisto bez problémov.
To isté mne v Humennom. Preráža Ti 89,6 DWÓJKA, Góra Jaworzyna.
Chcel by som sa opýtať ostatných či sa vám nezhoršil príjem Hornet rádia na 89.8 predtým mi šlo čisto a teraz len šum a blízko neho sa objavila nejaká PL stanica tipu Devín. Neviem teraz kde je problém rádio Presov aj Dobré rádio mi ide normálne. Oblasť
Giraltovce okolie
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň