Diskusia k téme Bulvár o Adele a Tomášovi
Suhlasim s Kexxom ci ako sa vola toto sem nepatri a novy cas uz tym duplom...
vidim, že tu viac ludi ma na teba s kopca s tvojimi nazormi....asi si taka popularna
načo sa do toho pletieš? Keď sa ti nepáči, tak buď ticho.
vieš moja zlata lebo toto nie je web Noveho Času!!!!
Preto, môj milý, pretože Adelka robí v rádiu. Vieš? A načo sa staráš do tejto témy, keď sa netýka rádia?
Toto nie je bulvarna diskusia????? alebo sa mylim????skôr diskusia o radiach...načo to sem pletiete, že Profesionalka!!!!
Nehodia sa k sebe, no obidvaja sú podľa mňa dobrí ľudia, tak prečo nie? Nech im to len pekne dlho vydrží.
Kto povedal, že po polroku. Pomaly sa k tomu dostali, a určite skôr ako dnes alebo včera. Asi však potrebovali, aby prehrmela hlavná časť hystérie okolo superstár, najmä dievčatá si dali oddych /zdravotnú prestávku pre srdce/ a až potom, teda teraz to vybalili na verejnosť. Fanynky Bezdedu majú určite zvýšený tlak aj adrenalín, ale s nič sa nedá robiť. Apropo, kto rozhoduje o tom, kto sa ku komu hodí. Jednoducho si "sadli a sedí vec". Nie je čo riešiť.
A aká téma sa sem hodí? Tá tvoja je dobrá, mudrlant.
Ludia- vy mate ale problemy- btw. myslim, ze takato tema na tuto stranku ani nepatri...
Túto tému som nadhodila ja, pretože ma zaujala. A v dnešnom Čase je o tom písané ešte viac. Takže je to pravda. Vôbec k sebe nepasujú. Ale aspoň že sú obidvaja slušní, dobrí, sympatickí a Adela je aj inteligentná. Tomáš je zasa tichý. Ale Adela takto na mladších - nonono. Keby som bola na mieste jednej z jeho fanúšičiek, tak by som bola hrozne naštvaná, no keďže sa mi nepáči, tak im držím päste. No ale je škoda, že sa nezaľúbila do Cyphu. Ale nechápem to, že Tomáš aj Adela zistili až po polroku, že k sebe niečo cítia. Veď normálne trvá najdlhšie, kým si všimneš, že ťa niekto priťahuje, 3 dni.
...trafená hus. To akože tie záujemkyne o sex, ktoré mu posielali SMS.
Podľa mňa je to pravda. Mal by to byť nezmysel len preto, že to niekomu nesedí? Adela bude dobrá, príjemná a citlivá učiteľka. Určite lepšie, ako trafená hus, ktorá sa mu bude posmievať. Obaja sú citlivý, a Tomáš možno len vyzerá ako chlapčiatko. Však už má 19. rokov a niektorí v jeho veku sú emocionálne zrelší ako niektorí 30-tnici. Adela by sa určite nezahrávala s národom takýmto spôsobom, a Tomáš takisto. Ak by to nebola naozaj pravda, a oni by si akože vystrelili, uškodilo by im to oveľa viac. Pri hľadaní seriózneho vzťahu toto do úvahy neprichádza. Takže je to určite pravda.
To len Nový Čas z ničoho robí niečo-klasika.
Aj ja som to čítal v " New Time " a myslím si , že fakt z národa asi vystrelili :-) :-):-):-):-):-):-):-):-) - uvidíme!!!!
pisali o tom aj v New Time neviem ci si nahodou nevystrelili tí dvaja z celeho Slovenska:-)))))))
Myslíte si, že je to pravda??? Ale hovorila o tom aj Dida v Muzikole!!! Najprv som tomu nechcel uveriť ale čo nie je može byť!!! Takže uvidíme či je to tak alebo nie??? ( rád by som vedel kto nahodil túto tému (
Takže k téme Adela a Tomáš Bezdeda môžem napísať akurát to, že je to veľký nezmysel, aspoň podľa mňa. Vôbec sa k sebe nehodia, Tomáš vyzerá ako chlapec a Adela ako skúsená žena. A neverím bulváru. Pochybujem, žeby si zrazu Adela a Tomáš uvedomili, že sa majú radi. Hlúposť na n. A keď to je aj pravda, tak to mi je jedno. Aspoň nepodľahol nejakej hlúpej teenagerke.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň