Diskusia k téme Co vravite na tuto skladbu !!!!!!!!!
![DJ Catman (neregistrovaný, 95.105.216.xxx) DJ Catman (neregistrovaný, 95.105.216.xxx)](/_pouzivatelia/avatar/male/default.png)
mno.. ja som si v 80s rokoch pisal este jednociferny vek, resp. aj plienky este nosil, a aj tak povazujem tebou uvedenu skladbu za ovela kvalitnejsiu nez ten nizsi letny grc :)
nehovoriac ze by som asi zabijal manazerov "spevakov" ktori si dovolia spravit v dnesnej dobe "covery" Europe, Alphaville ci Police alebo Queenov ze... v tychto coveroch samozrejme nesmie chybat lacny disco rytmus alebo rap, ale zeby sa tam zachovala ta energia z povodneho hlasu a zvukov ZIVYCH pripadne retro-electro hudobnych nastrojov... eh.
![dxsi (neregistrovaný, 77.48.69.xxx) dxsi (neregistrovaný, 77.48.69.xxx)](/_pouzivatelia/avatar/male/default.png)
Tiež si myslím že tu takeho podobneho máme až až
a pridám sa, že ma to vôbec neoslovilo
Ta máš ako ako keby som verejne uprednostňoval niečo tanečne z mojej mladosti napr.
http://www.youtube.com/watch?v=heHMYoGeq0o
Pre mna absolutná bomba aj po 26 rokoch a podla mna dá fleka aj dnešným vypalovačkam, len ten videoklip už považujem za trochu mimo.
A pochybujem že sa nájde niekto kto to dnes uzná
Tatkže milá Natalia pre mna tvoj navhovaný typ na bombu nehovorí nič
![milo (neregistrovaný, 95.103.55.xxx) milo (neregistrovaný, 95.103.55.xxx)](/_pouzivatelia/avatar/male/default.png)
hehe dobre si to napisal cisty grc nic ine.za pol roka potom nestekne ani tulavy pes!!!!!!
![koxo (neregistrovaný, 87.244.203.xxx) koxo (neregistrovaný, 87.244.203.xxx)](/_pouzivatelia/avatar/male/default.png)
Ak počúvaš hudbu posledných 10 rokov, tak musíš byť šokovaná. Ak by sy počúvala hudbu 20- 30 dozadu, tak by si citovala známeho spíkra, ktorý by to nazval že "letný grc". A samozrejme že je toho plný internet, éter aj hajzle v supermarketoch, šak nejako vám to musia do tých hláv natlačiť.
![DJ Catman (neregistrovaný, 95.105.216.xxx) DJ Catman (neregistrovaný, 95.105.216.xxx)](/_pouzivatelia/avatar/male/default.png)
co je na nej skvele? klasicka disco-pop sablona hudby a samozrejme vokal mosi byt. radovy konzumny "hit".
![SUDi (neregistrovaný, 85.237.229.xxx) SUDi (neregistrovaný, 85.237.229.xxx)](/_pouzivatelia/avatar/male/default.png)
sa da aj toto pocuvat :D inac vpoho
![natalia (neregistrovaný, 195.91.109.xxx) natalia (neregistrovaný, 195.91.109.xxx)](/_pouzivatelia/avatar/male/default.png)
http://www.youtube.com/watch?v=SikXCpWGKBw
Prvy krat som pocula hrat tuto skladbu v radiu SITY. je jej plny internet. Podla mna je skvela a ma na to aby ju hrali celoplosne radia.... Co ma prekvapilo? Su to Slovaci..klobuk dole..... Co vy na to?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň
![Album](/layout/pixel.gif)
![Album](https://is2-ssl.mzstatic.com/image/thumb/Music114/v4/b3/14/5e/b3145e01-d73e-754a-2356-5cbbf2fc8878/source/64x64bb.jpg)