Diskusia k téme Hitparády v rádiách
Iba na Exprese :-) Každú nedeľu 17-19.00.Hitparádu Julo pripravuje aj 5 dní dopředu.V každom kole aj telefonuje poslucháčom,ktorí mu napíšu.Musím sa pochváliť,zavolal už aj mne do Prahy,v ostatním kole,18.12.Julo telefonoval aj do USA.V hitparáde si zaspomínate na najväčšie hity od 70.r.
SK éter - https://www.radia.sk/hranost/sk-eter
World Chart - https://www.radia.sk/hranost/world-chart
Ja viem. A som nan hrda. :-))) Inak, diky! :)
NAJ hitparadou su Starinky Radia NAJ s Marianom Kuklom.
Hmm... stary dobry Dance Express a Tanečná extáza na D.C.A., Štúdio "Tresk" na radiu Nitra (Hviezda FM), Top Secret 5 v rámci nočného prúdu na RockFM... mno, lepsie uz v éteri nenájdem.
Pamätáte na časi, keď ešte aj na Rock Fm teraz Radio Fm boli v hitparáde skladby ako Dj. Qucksilver, Sash atď. Dnes o takúto muziku ani nezakopnu. A v Exprese to už ani nehovorím.
ano twentyfajf preslavila Virsika, ktory doteraz tazi z toho obdobia
aj ked jeho zaciatky siahaju este do Radia Elan , ktore bolo vysielane na okruhu SRo 1
ale treba uznat, ze uplne najvysiu popularitu v kratkom case existencie dualneho vysielania v SR dosiahla hitparáda "Twentyfájv" s Viršíkom z čias Rock FM rádia a čiastočne z čias Rádia Koliba.
Dávam Ti za pravdu - EMS je naj naj naj a Bohush nemá chybu :))
Skoda, ze uz ziadne radio nevysiela UK TOP 40. Niekedy to robil Pyco, este na radiu Koliba a bolo to dobre.
Z posluchackych hitparad je asi najlepsia ta na _FM.
slovenska hranost radii HARIBO ON AIR na MAXE
LuboTS - presne tak, ja som tiez rad pocuval Weekly Top 40 ... a pacilo sa mi, ako to robil Lubo Cernak na Rock FM
Teraz mam pustenu originalnu verziu Weekly Top 40 s Rickom Deesom. Podla vsetkeho na tej stranke bezi stale dookola. Pri niektorych pesnickach su celkom dobre intra. Tuto hitparadu som mal tiez rad (ked byvala na Rock FM) labo tam bolo dost pesniciek,ktore sa bezne nehravali.
inak hitparady uz davno nie su tym, co kedysi. teraz sa hraju hitovky stale, jedna za druhou. par rokov dozadu bolo tak vela hitov za sebou iba v hitparadach a preto boli posluchacsky zaujimave. bohuzial sa ukazalo, ze ludia ine ako hitparadove pesnicky v radiach ani moc pocut nechcu, takze mame nonstop hitparady na vsetkych frekvenciach. je to skoda, kedysi bolo co pocuvat, teraz je jedno, ci si pustis daky posledny bravo vyber alebo radio. CEST VYNIMKAM - ktore na to bohuzial doplacaju nizsou sledovanostou... :'-((
inak btw., teraz rozmyslam, ze v podstate teraz sa v hitparadach ocitnu skor kvalitnejsie songy, ktore v beznom vysielani ani nedostanu priestor, lebo sa "nehodia do formatu" - cele je to postavene na hlavu, je mi z toho normalne zle, fuj.
SK Eter byva na radiu FM vzdy v nedelu od 12:00 do 14:00
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň