Diskusia k téme 92,1 FM HLOHOVEC
Ta Ivanscica mi isla na 102,4 HR1 vcera podvecer v PD - 346 km... Dobre hrali aj nejake ceske fq - 89,6 (Zlin) a 90,6 (Hostyn) aj rakuske - 105,8 a nejaki Madari
Aj mne sa cez inverziu minulý týždeň podarilo zachytiť na Myjave HRT HR2 z vysielača Ivanščica na frekvencii 106,40 výkon 30kW. Je to hodne zaujímavý úlovok :)
Teraz ako bola ta inverzia a ale aj zopár krát cez leto som toto rádio bežne naladil na autorádiu v Blatnom a v Pezinku
a kde sa to tu zobralo preboha ?? hh
Zas ja ešte v lete vo štvrtok (25.08.2011) tesne pred 12:30 som zachytil chorvátsky štátny rozhlas HRT-HR 1 na 92.1, pravdepodobne sa jednalo o vysielač Zagreb/Sljeme (zg), 120 kW ERP..kvalita poslabšia, spomínal sa tam aj Dubrovník a tesne predtým odznelo, že je to chorvátske rádio, predtým ešte hrala pesnička v slovanskom jazyku, zrejme v chorvátčine. Miesto príjmu bolo pri Banskej Belej, pod Halčianskym jazerom (asi 300 metrov od jazera, na prístupovej ceste k nemu od Banskej Belej)..vzdušná vzdialenosť je okolo 365 km (miesto príjmu -> vysielač).
Je to Hrvatski Radio 1, vysielač Zagreb / Sljeme.
Väčšinou na tejto frekvencií chytám Galantské SITY Rádio alebo sa mi tam mieša nejaké české rádio ale dnes 19.11.2011 o 19:00 večer mi tam nabehli asi nejakí SRBI. Mám aj video ako dôkaz, ktoré dám na youtube ako dôkaz. Chytáte na tej frekvencií aj vy SRBOV hlavne z okolia Hlohovca ?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň