Diskusia k téme Aplikácia Radia.sk
aplikácia funguje ale nie všetký rádia idú tak ako majú ..................
Tato aplikacia nefunguje radsej by som zvolil na tvojom mieste Tune in je zdarma a najdes tam tisíce staníc vratane sk a cz
Obchod Play -> kategória Hudba a zvuk - Najobľúbenejšie zdarma a 9. je radia.sk Apptives, to bude asi vono. :-)
Táto aplikácia je úplne zdarma ? Neplatia sa žiadne dodatočné poplatky, chcel by som to stiahnuť cez android.
Nefungujú vám niektoré rádia. Hlavne Best FM dajte čím skôr do poriadku......... dik
Ahojte. Ako asi viete www.radia.sk ponúka aplikáciu na počúvanie internetových rádií na iOS a už aj na Android čo mňa veľmi potešilo. Neplánuje sa vytvoriť aj nejakú miniaplikáciu rádií do PC na windows Vista / 7 ? Díky :)
Dá sa na Slovensku používať aplikácia iHeart radio? Kto má android alebo iPhone, skúste, zaujíma ma to
Jedna z najlepsich aplikacii na radio je tunein. Je dostupna na takmer vsetky mobilne platformy (nie symbian) a tiez na pc. pouzivam uz dlhsie a odporucam.
na android odporúčam : Andro Radio ,možete si tam sami nahadzať linky na vaše radia a kllikutim na minuaturu spustite prehravanie,ma to aj timer,cize ak pri nom napr zaspite tak po nastavenom case sa stopne prehravanie...pouzivam ho kazde rano na netove radio a nemožem namietať...a zase na tv odporúčam Stream Media Player-ma aj tv aj radio,web kamery atd-ale na rado je lepšie to andro radio...
toľko...:D
Ale ved Android sa nepouziva na iPhone a iPod.. Tato aplikacia zatial nie je na Android, nemusis s tym ani stracat cas :)
No skušal som to a ešte sa mi to nepodarilo. iPod ani iPhone nemam ale mám samsung galaxy mini 5 a myslel som ze je to tomu podobne a mohlo by to fungovať len zrejme nie ked to neviem stiahnut a mozno aj preto ze nemam iPod ani iPhone ako ty spomínaš neviem či by to šlo aj na Android.
Nazdar, samozrejme treba vlastniť iPhone alebo iPad. Ja síce iPhone nemám ale skúsil som kliknúť a na tej stránke kde ma to hodilo je to ľahké. 2 + 1 možnosti.
1: Buď kliknúť na čierne okienko s nápisom ,,Available on the App Store" a to prehodí na stránku www.itunes.apple.com a odtiaľ to stiahneš.
2: Je tam obrázok na QR Barcode. Čo znamená že ak máš v telefóne QR Barcode Scaner nasnímaš obrázok a ten ťa priamo v mobile prehodí na stránku alebo automt. stiahne aplikáciu ktorú chceš.
3: čo tam nieje. Je taká že v telefóne je aplikácia že AppStore. Klikneš tam, dáš hľadať radia.sk a nájde ti aplikáciu priamo v tom a stiahnutie je už ľahké :)
Dúfam že aspoň trošku pomohlo :)
Dobrý deň, prosím vás poraďte mi mám problém, neviem ako mám stiahnuť tu aplikaciu ktora je v pravo hore ako reklama: Štýlové rádio odteraz aj v tvojom iPhone. Ked prejdem na tu stranku a prejdem aj na tu stranku kde je aplikacia, nikde nieje v ponuke že stiahnuť ani nič také. Prosím vás kto vie tak mi poraďte. Ďakujem.
Prave som si ju stiahol. Fachci ako hodinky. Su tam skoro vsetky streamy SK radii. Este by mohli byt aj vysielace a uz by to bolo ako sa hovori uňo-ňuňo :)))
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň