Diskusia k téme SRO 5-Rádio Patria 98.9 BA
No ja to tu pri nitre prijímam fakticky mono čisto, ale mám dobrú polohu, velkú anténu a dobrý tuner, tak môžem dobre loviť.Čisto mi ide aj npr.Best na 95,6
:P ja mam zrejme volaco s antenou :) .. alebo s mojou hlavou :D
to by sis měl spíš zjistit u kolegovcov "na veži" , ne? ;-)
Tiez obchvat Bratislavy smer Petrzalka na Pristavny most je uz v podstate dobry,ale az na moste je cisty.
Signal slusne doleti az po Galantu,ale sa uz trochu rusi s 99.0 SRO 1 a v Rakusku smer A6 pri Gattendorfe sa uz zacina rusit s 98.8 FM4.Ale aj tak je smerom na juhozapad uz dost potlaceny.Takisto D2 smer Rakusko-Madarsko je cez Petrzalku tiez potlaceny a slabsi.
aha to je joj joj+ markiza a doma.. hmm ale divne to ukazuje a nesiel obraz tak preto.. pardon
mna by skor zaujimalo co za stanice sa vysielaju na 754MHz dvb-t kamzik... par dni je to tam dostupne a je to neznamy provider stanice sa volaju service 2001 - 2004... nejde to spustit alebo ak ano tak sa tam vysiela "tma" ..
Tu v Ruzinove je signal celkom slusny. Silnejsi ako radia vysielajuce z Petrzalky (Aligator, RJR), cca na urovni Sity. Najlepsie mi tu ide Best.
Pytal si sa na analog, ale prispevok (nadpis) je o DRM. Co sa tyka analogu, doteraz na 98,9 nevysielalo nic.
Prave pred 2-3 min spustili stereo aj s RDS:-)
Aky mate signal?Bol som dost zvedavy na tuto frekvenciu a som prekvapeny.Celkom slusny signal.Lokalita Kvetoslavov-Samorin:-)
Ja som spomínal ANALÓGOVÉ vysielanie, teda Patriu ;) Podľa tej správy RTVS som si myslel, že už vysielala (majú tam, že od konca októbra).
Netvrdim, ze tam nikdy nic nebolo, akurat ja som nic nezaregistroval. Ked sa robili DRM testy na AM, myslim, ze vtedy pouzili 792 kHz, dala sa naladit dost silny signal (aj ked samozrejme na beznom AM radiu sa to nedalo pocuvat). 98,9 bola vsak vzdy cista, kedykolvek som to vyskusal. Takze ak boli nejake testy, tie asi boli dost kratke.
Povodna sprava vravela, ze cez den ma bezat Patria a v noci pojde DRM test. Uvidime, ci vysielanie bude 24-hodinove alebo po skonceni vysielania Patrie to budu prepinat na DRM. Devin ma v BA dobry signal z Kamzika, takato duplicita je uplne zbytocna.
Takže doteraz na tejto frekvencii nevysielalo žiadne analógové vysielanie? Pretože RTVS tvrdila niečo iné - http://goo.gl/nvxF9
Otazka, ci tam vobec nejake boli. bcas som skusil tu frekvenciu naladit. Bola cista. Akurat na 98,6-98,7 sa javilo cosi digitalne, co je tam vsak aj teraz. Asi nejake rusenie.
Takže testy DRM+ definitívne skončili.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň