Diskusia k téme Rádio Východ-b1
Ak myslíš Fanklub,funguje ďalej,my skalní to nevzdávame,rozšírili sme pole záujmu na oldie hudbu ako takú,nielen b1,ale aj.Sme na www.b1ccc.szm.sk,môžeš sa k nám pridať,stále máme otvorené dvere pre ľudí ktorí maju radi oldies a zároveň zmysel pre humor.Takže pokračujem na novom pôsobisku v pôvodnych koľajách...
Fan klub b1 a oldie hudby ako tej sídli na svojom vlastnom webe www.b1ccc.szm.sk
prečo si Rádio Východ na svojej www.stránke nezaktualizuje najnovšiu počúvanosť? majú ešte čísla z minulého roku, ktoré nie su vôbec aktuálne, žeby to bola taktika obchodného oddelenia?
Náš Fun klub b1 má úspešne za sebou druhý zraz spojený s opekačkou,nálada bola výborna,takže Východniari,pridajte sa k nám a o rok sa môžme zísť v Tatrách.
práve Východ počúvam cez net (v Bratislave sa to akosi nedá naladiť :-)). Vysielanie je celkom fajn. Dokonca v niektorých hodinách nemajú ani hodinové jingle. Rozhlasové noviny pôsobia celkom fajn a hrajú aj (aspoň na môj vkus) celkom pohodovú hudbu. Moderátorka Beatrix pôsobí vo vysielaní príjemne.
len tak ďalej, rádio Východ
1:stretnutie nášho funclubu dopadlo výborne,síce počasie ani technika nám veľmi nepriali,totiž odoslané pozvánky pre b1-károv,vinou techniky,nedorazili včas,alebo vôbec a prípadnych záujemcov odradilo snáď aj počasie.Ale,kto prišiel,neobanoval,vynikiajúca atmosféra.Takže dvere pre Vás sú stále otvorené,už som práve písal do Rádia Východ-b1 o možnosti vytvoriť diskusné fórum na webe.Ale čím,nás s krvnou skupinou b1 bude viac,tým lepšie.Na rok by sme sa mohli zísť aj,povedzme,v Tatrách,keď sa k nám pridá niekto z Vás.
...skorpi ta posledna veta - ako hovorime my na vychode -
je bars faaajna mirka
Fšetkým wás zdrawí Tatik Škorpi, ktorý bol ustanoweny za imaginárneho tatika samotnou skupinkou B1CCC.Takto som sa stal adoptívnym otcom týchto "šialencow, fanatikow" a skalných rádia b1. Sme jedna krwná skupinka - communitta a sme "chorí" hudbou z b1. Naša skratka B1CCC odzrkadľuje náš humor, dobrú náladu, ľudskosť a príslušnosť k rádiu b1 a jeho hudbe. To CCC znamená Communitty commix cammels, lebo sa hihúňame a rehúňame skrátka dobre bawíme ako smanné ťawy na púšti a naša komunikácia je príjemne humorne ladená a prirodzená. Náš prejaw nie je ničím nútený a podmieňowaný, je bezprostredný - ľudský. Dnes je humor a vzájomné ľudské pochopenie weľmi wzácne.
Skalní b1 z Východu,pozor!
V sobotu 2.7. chystáme stretávku pri Devíne,podrobnosti v téme "radiob1".Kto z Vás by sa chel pridať,je vítaný,stačí napísať pár riadkov,buď sem,alebo do toho chlievika Radiob1.
Ahojte, priatelia b1-tkari z vychodu!
To Mirka:
Za celu nasu skupinku b1 ccc chcem vyjadrit potesenie, ze uz dlhsie nas sledujes s velkym zaujmom a pobavenim, ako si napisala, to je vyborne:)), si vítaná ak sa budes chciet pripojiť.
To Vlado: bol to skvely napad vytvorit tuto temu, chvalim:)
s velkym zaujmom / a pobavenim :-)) /
sledujem uz dlhsie vase forum
zdravim vsetkych mirka vychod b1
Mňa to napadlo,hneď v začiatku b1ccc,radio Východ-b1,poznám od 12.7,03,čo som bol na dovolenke v Smokovci,len som nevedel,ako Vás osloviť,lebo na stránkach www.radiovychod.sk nie je forum.Ale úmysel bol od prvého dňa existencie b1ccc.Takže kto ma záujem,je vítaný,vedľajšia téma Radiob1,tam "úradujeme".
Tak sa pripajam k Vladovi. Ja pocuvam B1 cez internet az v dalekom Vancouveri. Tusim raz som zabludila aj na stranky B1 vychod, ale to len vtedy ked B1 nevysielala cez net. Tak zdravim aj ja vsetkych na vychode :o)
no cakala som ci vam nieco take nenapadne :-))
a stalo sa ....mirka z vychod b1
Milí skalní b1 z Východu,srdečne Vás zdravíme my skalní Bratislavskej b1.Začiatkom mája sme založili skupinku najskalnejších poslucháčov b1 z názvom b1CCC, viac je na www.b1.sk/forum.php a treba sa preklikať späť na 23.5. t.r.
Ak máte zmysel pre humor a ste optimisticky naladení,pridajte sa k nám,radi Vás privítame. Sídlime na tejto stránke,téma Rádiob1.
P.S. keď si pustím cez NET radio Východ-b1,to akoby vetrík z tatranských lesov zavial ku mne do Nitry...Tešíme sa na Vaše príspevky,b1-kári z východu!
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň