Diskusia k téme Rádio Melody FM
o Melody FM alebo inom rádiu, čo plánujú ide Jeseň prídu zmeny v rádiach?
Marek si zrejme kompenzuje nevydarený sex alebo ťa poslali do P.ˇE. Eh úbožiak posťažuj sa čo ťa žerie.
Ty si zrejme tupec. Nevieš čítať? Stále melieš a riešiš niečo čo nie je a nikdy ani nobolo. Vieš prd tak ako ja o tomto projekte GODJ.
No nevyzerá to, žeby zamestnanci radia dostali nejakú dovolenku, keď majú toľko času prispievať do diskusie :)
Mas pravdu kto ma na to ten vysiela. Ostatni zavidia a pisu do diskusii ale nik tu neda nic zaujimave co by ich v radiu zaujalo alebo ako zlepsit program. Poznam to dajte mi love a ja to zariadim... to vie kazdy. Urob to bez love bud macher. Všetko je dnes o love.
Musím sa postaviť za Dušana. Chválim muziku tohto rádia pozeral som playlisty a žiadne rádio na Slovensku nehrá toľko noviniek ako Melody FM. Konečne počujem aj skladby, ktoré som počúval na DCAčku pri ktorom som vyrastal. Ponúkajú tanečné hitparády, 80s, 90s, Pop, Rock, Oldies, ľudovky- repete a aktuálne novinky. Všetci ste tu mudrlanti prečo si potom nepožiadate o licenciu a nespravíte dokonalý projekt. Veď ak by rádia boli na jedno kopyto potom tu nemusia byť toľké. Stačilo by jedno možno dve, ktoré by hrali na celom území. Kto má na čo chuť to počúva a či v Melody FM moderujú je mi to jedno lebo nemám rád, keď mi niekto vymieľa mozog, pri blbo sa smeje a rozpráva stále o tom istom. Ešte jedna vec k tým amatérom aspoň sú zodpovedný lebo všetky vysielače im fungujú na rozdiel od veľkých žráčov mediálneho trhu, dokonca vysielajú RT1 a k tomu RT2 a RT+. Každé rádio má svoje čaro v danom regióne. Mne sa tiež nepáči MAX alebo WOW či KISS z východu. Počúval som dlhú dobu BETU ale ich kvalita zvuku stojí za … alebo KISS Hády je ešte fajn.
Ty budeš schvaľovať aj keď budú vysielať 24/7 grganie a prdenie. Hovorí sa tomu ultrafanatický poslucháč!
tu dovo schvalujem lebo teraz aspon hraju bez kecov a nevysielaju bezduche vstupy co predvadzaju moderatori v EX ci FUN. Leto je uhorkova sezona a ludia kocuju k moru. Toto radio nema zamestnancov a ved kazde leto aj v GODJ iba hrali. A naco moderatorov ak chcem kecanie ako spravy tak si pustim Slovensko a potom preladim na melody.
To rádio tvorí len partia amatérov a jeho účel je úplne iný než generovať zisk. Preto vysielajú tak ako vysielajú.
radio predsa nieje zavod... v normalnych radiach si dovolenku beru postupne tak aby to neohrozilo vysielanie. ale ist vsetci naraz? to robia len internetove radia len radio z niekolkymi vysielacmi. asi nieje pre nich priorita vyrobit program ktory "predava".
lebo majú mesiac dovolenku....niekedy v polovičke augusta by malo byť zase moderované ak to nezmenia
Pred prázdninami vo vysielaní povedali že cez počas leta bude bývať moderovaný blok iba dopoludnia ale nieje žiaden neviete niekto prečo to zmenili? A či aspoň prvý týždeň vysielali lebo ja som bol na dovolenke tak nemal som možnosť počúvať.
Momentalne je to najlepsie slovenske radio,len skoda ze sa neda naladit aj na vychode
Velmi sa mi paci to radio,teraz som ho pocuval a isli tam vyborne pesnicky
Inak ak pojde SOZA pojde aj SLOVGRAM a urcite casom pride aj cela RADA-RTV na rad... Verejnost ma silu...
Az na to, ze za komunistickej diktatury nebol ziaden dualny system a teda ani licencna rada. :D
Naša www.rada-rtv.sk pracuje ako za čias komunizmu........
www.rada-rtv.sk
boli dojeb---- za DJ sety. Preto tato zmena... nase zakony o vysielani su na hovno. Stazujme sa inde.
v aute to este moze vyriesit napr. mobil s FM-transmitterom a poriadne velkym datovym balikom :)
Takze GoDeejay uz v aute nehrozi. To pekne pokaslali. Skoda.
Uz sa to človeku nechce ani verit,ked byvali Maxi Single na GoDj každy pracovny den od 8:00-9:00....Ale touto zmenou si može paradoxne polepšit GoDj kvalitnou Dance Music....mam take tušenie v kostiach.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň