Diskusia k téme Rádio Anténa
veľmi počúvateľné. super hudba a nerozprávajú žiadne hlúposti. po rádiu slovensko moja druhá voľba. expres u mňa skončil, sú moc uvrešťaní.
rad ich pocuvam,kvoli dobremu playlistu...ale maju slaby signal. dokonca aj v ba to miestami ide prerusovane, mohli by s tym nieco urobit...
Ja viem. Zo začiatku sa však táto kampaň predo mnou dokonale skrývala. Až nedeľu sa mi podarilo vidieť "až" 1 spot v TV. Odvtedy nič.
Ľudia, aj na týchto stránkach sa písalo že Anténa spúšťa 8.10. kampaň, tak sa čudujem že dnes ste prišli na to že v telke ste videli reklamu
majú aj na jojke, či joj plus, ale veľmi poriedko
ja som som registroval reklamu v TV niekedy v noci, ked sleduje tv uz len maly okruh - neviem ci je to najstastnejsie riesenie
Dačo majú ja som videl že majú reklamu v inzertných novinách.
Včera večer som prvý krát (a zatiaľ aj posledný) zaregistroval reklamu na Anténu (TV spot). Takže nejakú tú kampaň predsa len majú.
A netreba zabudat, ze Okey bolo v rokoch 2002-2006 hlasnou trubou ANO spolocne s Markizou...
Koliba bola len takym slabym odvarom, hlasne truby HZDS boli hlavne Hviezda FM a Duha...
Aj ja som same ucho. Tvoj posledny prispevok je uplne minusovy.
Bolo by zaujimave spravit si maly prehlad toho, kto kedy ako sa pokusil pouzit (sukromne) media na politicku kampan vo vacsom rozsahu a ako to dopadlo.
V tomto smere bol asi najuspesnejsi Rusko, ktory uspesne pouzil TV Markiza na pretlacenie dvoch stran (na jedno pouzitie) do parlamentu. Najprv SOP a potom ANO.
Najneuspesnejsie asi bolo HZDS, ktore sa v 90-tych rokoch velmi usilovne pripravovalo, ale nakoniec to nevyslo. Produktom tejto ery bolo napr. Radio Koliba (neskor Okey a dnes Europa 2), ktore zriadil Flasik, ale ktore nakoniec ani poriadne nepouzili. Flasik ho nakoniec vyhodne predal, ked to uz prestal tahat s HZDS.
Hej, hej. Kacica. Daj si. Skoda ti cokolvek napisat. Aj by som pridal ze pekny vecer prajem, ale uprimne mi je jedeno aky ho mas.
No tak sa nam rozpis o tej chystanej koalicii :) alebo len dalsia kacica, ako byva zvykom? :)
"dotycny pan si myslel, ze mu toto medium pomoze v jeho kampani..." - lol, to si ako naozaj myslel, ze s radiom s minimalnou pocuvanostou bude ovplyvnovat verejnu mienku? :) Zda sa mi, alebo je ten Weiss asi este vacsi blazon, ako sme dufali?
Chystana koalicia Jemne&Fun? What?
Neviem sice, ci vam to na nieco bude, ale... dotycny pan si myslel, ze mu toto medium pomoze v jeho kampani. Nepomohlo, :) tak tam prestal cpat peniaze. Zaplatil konzultantov z BCI, ale ti im urobili iba maping study. Implementacia mu prisla prilis draha a tak sa rozhodli ze predsa Mino a spol nieco take jednoduche dokazu sami. Tak ako dobry futbalista nemusi byt aj dobry trener, rovnako to plati aj o vacsine byvalych moderatorov ktori sa tak nejak automaticky posuvaju do managementu. Co sa tyka nahradenia Jemnych Melodii Antenou, treba si davat dost pozor na chystanu koaliciu Jemne&FUN.
No to su ti nasi "pseudokapitalisti", ktori prezliekli po 89-tom kabat a bud si nieco sprivatizovali alebo parazituju na statnych zakazkach. Taky Trump, Jobs ci Gates zacinali v Amerike od nuly a preto zvazia kazdy cent, ako ho investovat. To uz sme ale hodne offtopic :)
Mne to pride tak, ze ten clovek si mysli, ze ked ma peniaze, tak to automaticky znamena, ze bude uspesny, resp. ze si za ne bude moct automaticky „vsetko” kupit. Len mu asi niekto zabudol povedat, ze aj pri investovani by to chcelo nejake tie skusenosti (know-how) a hlavne rozum. Len on si asi mysli, ze tie peniaze na uspesne podnikanie bohate stacia...
Presne tak, Weiss asi aj kuri stoeurovkami :) Ten clovek je 100% zarukou neuspesnosti akehokolvek produktu :)
Tu ich novu kampan sa im dari predo mnou akosi dobre schovavat, ked som z nej v mediach este ani kusok nevidel (okrem ukazok tu na radia.sk). Ako budem sa uz niekolky krat opakovat, ale toto radio je za sucasneho formatu odsudene na neuspech. Alebo sa nebodaj spoliehaju na to, ze vymenia miesto po Jemnych melodiach? :) Tie vsak maju za sebou niekolko rokov budovania svojej znacky s niekolkymi vlnami reklamnych (a v mediach viditelnych) kampani. Mam pocit, ze toto bude asi tak „uspesne”, ako projekt 99% p. Weissa (ktory sa obsmieta aj v pozadi Anteny).
ja ked chcem CZSK tak pocuvam kazdy den od 11:00 do 12:00 hodinovku CZSK na Melody FM.
Počúvam hlavne československú hudbu.A zmizla . Kedy sa pokúsim pustiť tuto stanicu, počujem len zahraničný výber z jemných melodii. A tam je našej hudby neporovnatelne viac. Zostáva len impuls, ale ten sa u nás nechytá, ked človek nesedí pri počítači, zostávaju lenjemné a slovensko. Som sklamaná, ked chcem počuť elán, kabát alebo Klusa, prípadne niečo nové -osťáva len impuls. Ostatné stanice sú viacmenej premna zahraničné- hlučné a spinkacie. Nepochopila som,prečo ste svoju hlavnú devízu a inakosť vymenili za sivý piemer????????
Nemal som veľké očakávania lebo to nie je môj žáner a potvrdilo sa mi to.Ako píšeš veľa starých a pomalých vecí.Ja som si toto rádio pracovne nazval VIVA 2.U moderatorov je zaujímavé že lovili v lokálkach,ale na môj vkus súaž príliš sterilní.To je môj názor nech si každý počúva čo chce.Ako si to myslel s tým spravodajstvom?Daj nejaký príklad neobjektivity okrem toho čo tu bol spomenutý.
ano,počúval som toto rádio,ale po dvoch dňoch som preladil,na základe toho čo som počul som napísal svoj názor na toto rádio,niekto súhlasí a niekto nie,mne to osobne pripomína z veľkej časti jemné melodie,nakoľko 80 % hudby sú uspávanky a staré veci,ktoré si možem vypočuť či na Vive či na jemných,takže asi tak...
Čiže z môjho pohľadu nič svetoborné nevymysleli a k tomu ak pripočítam absolutne neobjektívne správy je pre mňa toto rádio off a ak sú tu ľudia,čo si myslia,že Anténa sa dostane do prvej päťky,tak mu prajem príjemné snívanie...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň