Diskusia k téme Rádio Anténa
dobry den,chcem vás poprosiť o prešovskú frekvenciu,kedy pôjde na plný výkon či ma problém TOWERCOM s elektrickou prípojkou asi treba vymeniť a dať expressnet to je asi lepšie ako DVB-T by bolo aj kvalitnejšie a že by nevýpadavalo to stále každý 8,12 dni a kedy to už nebude vypadávať a úrad to kedy odklepnčím skor ot tohto tyždna a medzi tým nech iide zatial na 130 walttov.dakujem,dovidenia
Ved sa nemusime bavit tu na diskusii o tom.
Tvoj návrh diskutovať o opatreniach proti spamerom v diskusii o Rádiu Anténa nemáme brať ako spam?
Možnosť ako sa zbaviť spamerov zaviesť povinné prihlasenie.Druhá možnosť je zaviesť platené diskuzie ale otazka znie či by si to ľudia mohli dovoliť platiť ciasku za diskusiu.Toto sú moje navrhy aj viem že s tym so mnou suhlasiť nebudete a budete proti tomu.Ak máte niečo aj vy ako sa zbaviť spamerov pište.
Uz mu je to mozno jedno,lebo hliadka seatu leon tam bola uz v pondelok:)
on prišiel z inej dimenzie a stratil prehľad o čase...
ziadne ultimatum? ziadna vyzva aby to opravili do zajtra vecera? Nechapem a som sklamany :-(
Dobrý den,výpadlo zase radio antena PO zase šum od dnešného rána,dakujem,čaute
kazajka je nachystaná pre teba keď nem budeš dobrý...
Peťo, ešte Ťa nezablokovali? Myslím že by už bolo načase
dobrý den,čo to je kazajka pripravená na spustenie prešovskej frekvencie,kedy by mala isť.dakuejm,dovi
Dobrý den,kedy pojde radio antena PO na plný vykon,stale je šum cely týžden tak ide,pondelok by malo isť už,bude dajak informacia do pondelka alebo od dnešného večera,dajte vedieť informaciu.dakujem,čaute
ťa to musí veľmi žrať, ked si napísal za dvoch ľudí z tej istej ip adresy
velmi spravny postrech, vsetkemu rozumie, ma patent na rozum, pre
vladu nema dobreho slova, len so svojim telom si nevie rady. Toto radio
zacina pripominat stvavu vysielačku.
Kto s dava do ust 8 rocneho decka texty misky je bud pako, alebo ....., ved to decko nevie aky text sa uci, divim sa rodicom. Zacinalii ste celkom fajn ako radio, ale to co predvadza pan Oliver, tak nam tecie zlc az po radie, skuste apolitickosť, mimochodom ako chudnutie?
dobrý večer čo to ma známena uprátať a mágori tu píšu na hlavu,kedy to zapnete a ked nezapnete vám hlavy porozbíjam po ruke a nohe.dovi
To mame fakt tolko magorov okolo nas, alebo sa im len tak paci toto forum? Naozaj najvyssi cas upratat!
Dobrý den,dokedy nepojde prešovská frekvencia a ide spúštiť na plný vykon do dnešného večera alebo zajtra dopoludnia,no bynemalo vypadávať.dakujem za pocho.dovi
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň