Diskusia k téme Odpisuju Vam ludia z radii?
Uz mi odpisal aj Ivan Antala. Mozem komunikovat s ludmi aj z Funka a aj z Expresu.Da sa to.
Zatial som pisal len Hane Rapantovej do Expresu a odpisala mi. Takze Ano.
ja mam velmi dobre skusenosti, vzdy mi odpisali moderatori twistu (musim pochvalit Dana Kovaca - super chalan) a z expresu mi vzdy odpisali. Takze sa nemam naco ztazovat :-) pekny den
Ty si tak drzý. NoName má pravdu. Záleží to od moderátora. Niektorí sú takí, že v rádiu sa robia na dobrých, no čo sa týka odpisovania, ani ich nehne, pretože to nemajú platené.
Zalezi, na co sa ix pytas... ked sa pytas na nieco, co oni zrovna nemusia, tak sa necuduj, ze ti odpoved nepride...
Tak ja nemám práve najlepšie skúsenosti z tejto oblasti. Písal som niekoľkokrát niekoľkým ľuďom z rádií, väčšinou však odpovedalo len 5%. Adele a Pycovi som ešte nepísal. Myslím si však, že je to o ľuďoch v rádiách a nie o rádiách. Niekto odpíše a komunikuje, iný ma všetkých "na háku", a je pre neho podstatné len verejne vystúpenie v étery a indidivuálnu komunikáciu úplne odpisuje. (asi preto, že nie je zaplatená)
Mne vela zaujimavych veci napisal Pato,riaditel Funka.Odpisal mi hadam na vsetko.Na vela veci mi odpovedal aj Bajko,obcas (nie vzdy) odpisal aj Joly.
Odpisujú,hlavne moderátori b1,každý jeden,na ktorého som sa obrátil.A ešte z minulosti som tak prišiel k jednému veľmi peknému a hodnotnému priateľstvu,ktoré trvá už roky
Hmmm, gratulujem k objaveniu Ameriky- profesionalka :))))
To je ta sranda, ze moje kamosky, ktore boli do Pyca a napisalu mu nejaku hovadinu, neodpisal im, ale ked som sa ho ja spytala nieco ohladne Music Files alebo niecoho o hudbe, tak mi vzdy odpisal. Oni su vsetci do pohody. Aj Adela je mila, odpisala mi este za cias, ked neuvadzala Superstar.
Mne odpisuju vsetci, ktoryx sa na nieco spytam...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň