Diskusia k téme Captcha na radia.sk
to by sa nemalo stat ak si nedal refresh... raz pred asi dvanastimi rokmi sa mi nieco podobne stalo na rapide - odbehol som si od pocitaca asi na 20 minut lebo som telefonoval a ked som sa vratil tak tie macky boli inak usporiadane... pri riemannovej hypoteze sa mi to nestalo ale tak to je o inom.. tuto je obycajny google recaptcha tak tazko povedat ako to funguje
Keď som písal príspevok do diskusie, tak sa mi po dlhšom čase automaticky zmenil Captcha kód, to je takto nastavené ?? Ja som ho určite nemenil.
Aspoň nemusíme čítať príspevky od Exa že spameri opäť zaútočili :-)
a opat im to s reCAPTCHA hrabe..aby clovek lustil a ododslal az na piaty raz....des a hruuuuza...nie vzdy sa to da prelustit...ten ciernobiely flak uprostred tomu fakt "pomaha"...asi sa tvorcovia stranky nudia
mate uplnu pravdu...captcha je totalne necitatelna...uz velakrat som lustil, ze co to tam vlastne je napisanie...aj teraz...potrebujem lupu...teraz som si az na siestykrat vygeneroval kod, ktory sa ako tak dal citat...
vieme co sa tu dialo ale zas az takto zlozite to skutocne nemusi byt.. mozno by stacilo nieco ludskejsie ako je napriklad na uloz.to
V poslednom čase mám celkom šťastie na čitateľné kódy, ale boli aj u mňa prípady že som stále dával nový kód, lebo ho bolo umenie prečítať. Tie kódy však sú nutné, veď niektorí vieme čo sa to tu dialo krátko pred tým ako sa zaviedli
Taktiež sa pridávam,,, tiež mám veľký problém s čitateľnosťou kódov ... urobte s tým niečo!!!
musim ti dat za pravdu, je to vazne otravne a vo vacsine pripadov uplne necitatelne a neviem ako u ostatnych no mna to niekedy dokonca aj odradi pridat nejaky prispevok... to by nestacilo opisat nejaky 5-ciselny kod?
Obavam sa, ze pokial sa nezmeni captcha, zanedlho sa porucam do vecnych lovist. Moj priemer je pomaly 10 preskocenych kodov (z niektorych pismen vidim len fragmenty) a cca 3-4 pokusy. Ak sa viac neozvem, tak som dospel do stavu, kedy uz neviem "prekonat" tuto fantasticku captchu.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň