Diskusia k téme Maďarské rádiá
non-propaganda? in Hungarian State radio? c'mon ..... you know wery well what happened with ORTT ..... when Orban won the elections...the same Slager Radio / later NEO FM replaced by state Magyar Radio - Danko Radio? - hmmm?....
We'd like Kossuth could broadcast in english as well. At least a hour a day...preferably daily news...we are hungry for non-propaganda, resp. non-stupid info here in SVK ...
There are rumours that format of Magyar Rádió's channels will change from March 15.
According to radiosite.hu and valasz.hu Kossuth is going to be a pure news channel, Petőfi will play more mainstream music with a new on-air identity, and Bartók will get Kossuth's magazines and non-news programs.
Tak Class FM ide aj z Tokaja na 103,5 MHz, ale treba Ti kvalitnejší tuner, aby Ti tam neprebíjala Európa FM. Jozef
Chytil niekto v Presove Class FM? Na 102.5 alebo teda teraz na 90.6? Inak po 19 hodine ci nekak tak uz nejde class fm ale nejake amaterske radio ZOOM FM... Taze ktore ine frekvencie este idu v Presove na Class FM okrem Presovskej? 98.3 alebo 98.4 ci 104.7 idu dobre??? 98.3 rusi expres 98.4 zase polaci a 104.7 dajaky ukrajinci ale niekde ide aj class fm celkom ake mate skusenosti s prijmom v Presove???
Pocuvam Class FM, radio Patria a aj OZONE FM a Radio M (Miskolc)
Potvrdzujem,bol som v Tiszaujvaros asi 4. krat a stale tam islo Class FM
V Tiszaujvárosi išlo 28.8.2015 nejaké iné rádio zdá sa, že asi Radio M, zrejme z Miskolca. Po 12 hodine už znova išlo Class FM... Neviem či to bolo omylom alebo zámerne, ale v Tiszaujvárosi ide obvykle celý deň Class FM.
PS: V Tiszaujvárosi otvorili nový tobogán, ale vonkajšie kúpalisko onedlho aj tak zatvárajú keďže už bude septembér a teda chladnejšie počasie :)
540 - MR1
702 - Patria
1116 - Nejaké rádio podobné našej regine
1188 - MR4
90.2 - MR1
Na Internete ešte počúvam Class FM
102.5 - Class FM cez transmitter...
Som sice madarskej narodnosti, ale nepocuvam madarske radia, lebo nie je tam co pocuvat. Radsej si pustim Vlnu, Antenu Rock alebo ak som v BA, tak Aligator, Rockovu Republiku ci Vivu Metropol.
V Madarsku nie je ziadne celoplosne "oldies" alebo rockove radio, Class FM je snad jedine komercne radio s poriadnym pokrytim, a vacsina mensich radii sa opici po nich. Cest vynimkam, ako napr. Alpha Radio v Szekesfehervari (komunitne radio, maju iba 5 ci 10W vysielac) a Jazzy, ale aj ten ma unudi po case...
Nepáčia sa mi maďarské rádia. Možno preto, že nie som maďar ani maďarsky nerozumiem. Ale občas ladím Klasszik rádió 92.1, nakoľko mávam problémy so spánkom, tak je to také príjemné spestrenie popri SRo rádio Litera a Devín. A ta vážna hudba zabera viac ako nejaký metal/rock :D
Ja počúvam Class FM, ale škoda, že len na internete cez Tunein na nokia lumia 710, pretože nemám signál na FM (som totiž v Prešove, čo je už dosť ďaleko), ale je to celkom dobré rádio a dokážem ho počúvať aj celý deň
Oooo, veľká vďaka :) DJ Ster už to tam má.
podcast neviem ci maju
no DJ Ster (Gábor Gönci) - ktory hral po polnoci to urcite uploadne sem: https://soundcloud.com/gabrielster (pisal o tom na FB)
od jednej isiel DJ Reza (Tamas Kerekes), ten to mozno da sem: https://soundcloud.com/zeraofficial
Nemá Petofi radio niekde archiv alebo podcast? Dnes v noci hrali veľmi dobrý mix trap-u a elektra medzi polnocou a 02:00 a rád by som si ho ešte raz vypočul.
Keď som bol na moste Márie Valérie, tak som si všimol na maďarskej strane (v smere do Štúrova) tabuľku s frekvenciou rádia Mária 97.4 MHz. :)
Asi tam na chvíľku zapli Class FM.
Čav, tak mne tam ide vertikál Svit FM z Ukrajiny, čisté mono, ale to ide nonstop, neviem, čo Ti tam mohlo ísť len tak krátko. Jozef
Ďakujem za objasnenie..inak všimol som si, že 16.02. do 20:41 niečo na frekvencii 104.7 MHz hralo a potom zas pár dní bol šum. Žiaľ, večer toho 16-teho som to registroval ani nie 5 minút, lebo som si to naladil tesne pred 20:41.
Zdá sa, že ide lepšie po oprave, aspoň 104,7 MHz. Jozef
Na Kékesi bol vo februári 10 dňový výpadok kvôli oprave anténneho systému, a vtedy boli antény vysielajúce na sever úplne odstavené, ostatné smery fungovali zníženým výkonom. Týkalo sa to všetkých rádiostaníc okrem dankó.
Ajal bezdrôtový webová stránka : www.radiosite.hu To každá rozhlasová stanica je Beny ! K dispozícii je aj webové stránky ! www.fmdx.hu
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň