Diskusia k téme Ktoré regionálne rádio je podľa vás najlepšie?
Tiež si myslím, že Rádio Košice je výborné regionálne rádio, lebo hrajú presne podľa môjho vkusu. Vždy, keď hľadám nejakú pesničku, tak to väčšinou nájdem práve v tomto rádiu. Škoda, že nebývam v Košiciach ani náhodou, ale práve na opačnom konci Slovenska, takže nemám ani najmenšiu možnosť ich naladiť. Tým pádom mi zostáva len internet.
Aj podla mna je to Radio Kosice, super hudba, moderatori, infosky z mesta, tak to ma byt
Pre mna je nateraz toto najpocuvanejsie. A co sledujem okolie pocuva ho strasne vela ludi v KE, detto vo velmi vela podnikoch ci obchodoch ho je pocut. Ponuka mnozstvo informacii z Kosic, i ked ma hluchy nemoderovany blok medzi 10:00 - 13:00, ale myslim, ze to je OK.
No a pre mna ako sofera ma jednu obrovsku vyhodu - dopravny servis, ktory je aktualnostou a presnostou o niekolko tried lepsi ako maju tie najsamlepsie celoslovenske radia.
Ani jedno všetky sú na prd... Od regionálok to majú ďaleko... Obsahovosť rádií je nulová a to, že máte z toho jukebox tak potom to beriem je to Vaše naj...
Podľa mňa je najlepšie Rádio One pretože tam hrajú remixy a tak
Na môj vkus
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň