Diskusia k téme Najlepší hodinový jingel
staré TWISŤácke a potom jednoznačne FUNRADIO-kukulienka
a MINELA WLASNIE......W RADIU ZET/Poľsko/.Táto poľská stanica mala super spievanú predpoveď počasia
Najlepšie jingle má rádio_ FM a FUN.
Časák na FM sa veľmi páči.
ten mravcov pes co stekal na obed sa vola FITO a zrusili ho s prichodom velkych zmien, kedy si kazdy zauziavany posluchac zacal vsimat rozdiely. Pre mna osobne to zacalo este ked skoncil Fun Mastermix, ale naozaj to zacalo tak potichu blbnut ked zmizol Bebe do STVcky a do rock fmka. marcel zacal sefredaktorovat a tak, potom to uz bolo aj s jinglami zle. uz to slo jedna radost. ale jeden podmaz sa mi este stale paci, to je pravda. :)
...mam pocit ze tato konkretna diskusia sa akosi minula ucinkom a logickostou.Je predsa uplne zbytocne hodnotit radio iba na zaklade nejakeho " hodinoveho jingla".Ked uz hodnotit zvukovu grafiku,tak jedine ako celok.= vsetky jingle spolu a nie sa obmedzovat iba na hodinovy otvarak..
neviem,necital som zvysok dole,ale snad sa tu neopakujem..:o)
Ked je rec o Radiu CD international: www.radiocd.sk
... co znamena ze stare jingle twistu boli ulepene?...
Komu by to nič nevravelo,tak OE3 (Osterreich 3),bola v 70. a 80.rokoch jediná stanica v našom FM éteri,ktorá vysielala populárnu hudbu z celého sveta 24h denne.Ozaj,pamätáte niekto ešte na rádio CD International,škandalizovaná epizódka z rokov 1990-94?(Začínala vysielať práve na frekv. dnešného Twistu, 101,8.
No,ako som dnes,čírou náhodou,po čase počúval chvíľku,v práci,radio ReBBeca,tak už ten klasický hodinový jingel absentoval,ako aj správy...
V tých starých,spievaných Twisťáckych jingloch bol úchvatný aj ten výrazny český prízvuk...
Ako so už spomenul,mne sa najviac páčila tá Mravcova Kukulienka a nostalgicky spominam na gong z OE3.Ale to nie je výnimočnosť,číra nostalgia na časy študentské,keď sa počúvalo Oe3 celú noc,medzi hudbou len ten gong oznamoval,že je zas o hodinku viac...
Najsamsuper bola Kukulienka,aspoň podľa mňa
stare twistacke dzingle boli nesmierne ulepene, dnes to uspesne prebralo r.expres. Spievane dzingle su to najhorsie co moze byt. mne sa pacil spravarsky dzingel z cias RockFM
Mne sa najviac ľubi starý dobrý jingel na Funku!!! Najme na poludnie , lebo vtedy je tam dlhsia verzia :-)))))
asi sa budem opakovat ale najlepsi hodinovy jingel ma FUN: tie typicke trubky a fanfary nemaju xybu, skoda ze vymyzla ta obednajsia vsuvka o kukulienke, ale ty vymyzla asi z odchodom Mravca z FUN
No,mne osobne sa najviac páčila tá Mravcova kukuľienka čo zaštekávala poludnie na FUN rádiu tak od r.92,dokedy to neviem,lebo v 94 som sa preorientoval na iné rádia,ale mám ten jingel nahratý dodnes.
Potom celkom pekný hodinový jingel má aj Radio Rebeca...
viem, že to vyzerá, že som tu tému spravil ja - no nie. Ale ak sa mám vyjadriť tak pôjdem do dátumov: 1. 2. 1992 - 31. 8. 2003. Hovorí vám to niečo?
1 - rárádio Twist
2 - nevrav nie, keď ti znie rárádio Twist
3 - zastavs stres, radšej obráť list s rárádiom Twist
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň