Diskusia k téme Rádio Sever
Asi nikde, ani v prehrávači sa nezobrazuje práve prehrávaná skladba
Zdravím neviete kde najdem playlist rádia sever? Zaujma mavčerajší večerný čas okolo 23:17-23:30
To nemyslis vazne, ze VL je prazdna. Som sklamany. Tuto kotu predsa len pohltila firma, ktora ma v SR monopol. No krasa. VL bola velmi dobra lokalita za lacny peniaz!!!!
Pe3k: stoziar na VL je prazdny ako penazenka pred vyplatou, vsetky anteny su fuc: Je mozne, ze pri prvej prilezitosti pojde cely prec.
Co sa tyka pokrytia z Krizavy, tak napriek dnesnej preplnenosti spektra az prekvapivo dobre. Co mam odskusane tak po D1 od Piestan a Branisko az na par slabych miest v pohode, horna Nitra v pohode, na juhu ich nici az Radio Rock v TO a BB, ako pise Peto7 v okoli Myjavy a Starej Turej tiez v pohode. Niekto tusim spominal, ze sa da zachytit az v Presove. Paradoxne niektore oblasti priamo pod vysielacom su slabsie, najma na Orave ci Kysuciach. Celkovo vsak pokryvaju velmi zaujimave uzemie. Snad to financne utiahnu.
Hrá aj v okolí Myjavy a bez nejakých väčších problémov i vo Vrbovciach.Smerom na Senicu sa miestami stráca,rovnako tak i v Senici.
Paradox je to,že Myjava je diera na rádiá,ale Sever je tam relatívne stabilný,narozdiel od Javoriny,ktorá tam je čo by kameňom dohodil...
Tak to je perfektne,ked sa ti to podarilo naladit,chcel by som mat aj ja taky prijem
Rádio Sever 94,5 MHz prijímač Technics ST-S 505L, anténa 4-prvková Yagi na západ, sila 30 dB stereo minimálny šum. Jozef Šarišské Michaľany
Dakujem ti za objasnenie.Bol som sice aj pred tyzdnom v PP ale teraz som skusal ladit len na vreckovom tranzistore,tak zrejme preto som nenaladil.Nabuduce to skusim aj vyssie v tatrach trebars aj tej strbe,dufam ze sa mi to podari
V PP by si ho mal naladit, mne hralo v aute az po Branisko, hoci miestmi to uz bolo velmi zarusene. Minimalne v Štrbe Ti uz "musi" ist, kedze sa otvara zapadny smer a Krizava je presne v osi Váhu, cim signal neprekonava ziadne prekazky.
Ja som skusal Sever naladit aj v Poprade na autoradiu,ale signal som zachytil najskor az na liptove.Naozaj sa ti radio Sever podarilo naladit aj v Poprade a dokonca v Levoci?
A boli už nejaké výpadky na 94.5 odkedy vysielajú ?
Predrazena Krizava im urcite nedovoli rozsirovat sa, skor im budu nabiehat dlhy. Zetko ked islo z V. Luky, malo dobru perspektivu, no platit 20 kW TWC je neutiahnutelne. Smutne je, ze na VL oba stoziare stale stoja...
Co sa tyka signalu, hranica pocuvatelnosti je niekde v okruhu Ostrava - Olomouc - Uh. Hradiste - Piestany - Nitra - Krupina - Brezno a Poprad. Lokalne ide Galanta, Levice, Levoca i Presov... Samo, ze su lokality, kde to ide horsie - Cadca, okolie Bytce, TN, BN, vzdialenejsie vacsie mesta...
Mohli by na web doplniť pesničky, ktoré práve hrajú..toto dosť postrádam na ich webe.
počúvam cez net. :-) http://www.radiosever.sk/694-radio-sever-prechadza…
No na to, že majú jeden vysielač, je to pokrytie slušné, počul som ich až po Piešťany. Samozrejme, že sa dá uvažovať o rozšírení pokrytia, to je ale vec ekonomiky a začať s jedným vysielačom je určite rozumné.
CADCA sumi jak fras, mono zalezi od pocasia
Mohli by si skoordinovat nejaku frekvenciu v PP . Podla mna by to nebolo na škodu :)
U mňa tiež nenaladím toto rádio v pásme VKV 2, som mimo dosahu signálu..čo je určite naškodu. :-(
Radio Sever je kvalitne radio,aj mne sa paci,ale skoda ze sa neda naladit aj v okoli Popradu
Dnes ráno som šiel z Popradu do Bratislavy a rádio Sever ma prekvapilo. Príjemná moderátorka s výborným hlasovým prejavom, sympatický výber hudby, kvalitné mixovanie, regionálne informácie. Na lokálne rádio veľmi slušné, držím palce.
Rádio SEVER už možné počúvať aj cez iPhone:
https://itunes.apple.com/us/app/radio-sever/id6637…
Na Hornu Nitru to palilo slusne od spustenia - od Handlovej cez PD az po PE bol signal kvalitny.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň