Diskusia k téme Martin Fencak
Haha soplik je urcite nejaky zakomplexovany madar, ze soplik? :-))
Niektorí ľudia to majú zakódované akosi sa kastovať, podľa sociálneho postavenia, bydliska, vierovyznania a tak. Dokonca to niekedy prechádza až do takých extrémov, že zakazujú aj svojim priateľom baviť sa z ľuďmi, ktorí nepatria do ich "kasty". Nemám pocit, že nastáva útlm, skôr naopak. Ak nepatríte do tej správnej "kasty", tak toho veľa nezmôžete a ešte na tom našom zkorumpovanom Slovensku!
dakujem soplikovi za absolutne irelevantny prispevok do diskusie. utri si soplik a vrat sa do materskej skolky.
Je smiesne, ako sa v takom malom statiku vieme rozdelit na vychodniarov a zapadniarov. To aj ja mam teba urazat, len preto, ze si z inej casti Slovenska ako ja?
Sedlákom si ty, ak chceš nadávať na východniarov, tak nám povedz "gadžo", OK ?!?
;-) Mám ťa rád, soplík
Fenčák to je ten sedlák z východu .... ????
Ten clovek sa vyslovene nedal pocuvat, bola to totalna bieda.
Ikser, sto "paritnych" bodov :)))
...a teraz je aj veduci redaktorov ak sa nemylim...
nie veduci redaktorov, ale "Sef moderatorov"
naozaj neverím o čom to tu niekto diskutuje. Ak niekto nevie, kto je to Fenčák, ako jeho bývalý kolega s čistým svedomím tvrdím že je to človek na spravnom mieste, profík, ktorý vie čo chce. Závidím radiu EXPRES takeho moderátora. Kiez by bolo takých viac.
M. Fencak robil na exprese Expres Music Show hitpparadu a teraz je aj veduci redaktorov ak sa nemylim ... dementi co sa nudite, je problem to zadat do google? asi ano. pretoze vase slahnute mozgy vedia si len robit srandu. nevadi. jeden z vas ma chello, tak si zistim, kto to je ;-)
Este nikdy nikomu som nenapisal, ze je idiot. Ale ty si teda poriadny. Hras sa tu na velkeho intelektuala, ktorého vzdelava a kulturne obohacuje rozhlas, ale niektore tvoje prispevky su ozaj primitivne a mozno aj chore. Chapem, ze nie vsetko sa ti musi pacit, ale kritizovat treba trochu kultivovanejsie. Kritikou nemusis ponizovat sam seba a ani ostatnych. Viem, ze si nedavno zalozil aj diskusiu s nazvom "Zidek". Uz tam som ti chcel nieco pekne napisat, ale nestihol som, lebo to zrusili. Naozaj by som chcel vediet, co tymto vlastne sledujes. Na jednej strane nekriticky propagujes SRo, ale na strane druhej nadavas na vsetko ostatne. Mas snad nejaky problem so sukromnymi radiami? Ja to naozaj nechapem. Teba by som mozno aj rad stretol. Ty musis byt neskutocny pripad. Priam z teba citit zakomplexovanosť.
ľudia, odpovedzte prosím : KTO JE TEN M. FENČÁK ?!?
TTTTTAAAAAKKKKK KKKKKTTTTTOOOOO JJJJJEEEEE ?????!!!!!?????
KTO JE TEN POSRATÝ FENČÁK - ZAS NEJAKÝ CHLAP9K Z NEJAKÉHO KOMER4N0HO RÁDIA ???
KKKTTTOOO TTTOOO JJJEEE ???!!!??
(ten M. Fenčák - samozrejme - čo je to zač :-)
To kto je ? Vobec ho nepoznám - no jasné, takej slávy a popularity, ako M. Tvarožkovi sa mu nikdy nedostane - ale KTO TO JE ?!?
Keby sa Martin obliekal aj ako bezdomovec, aj tak je najlepší. To je odkaz všetkým hlupáčikom, ktorí bazírujú na tom, kto sa ako oblieka. Nechápete, že nie šaty robia moderátora?
Do rici, kto mi už konečne povie kto je ten FE-čak ??3ak to nevím to bude nejaké ,neco z východu ?
Ktorého moderátora nemeckej reality show kopíruje?? A ako sa oblieka?? Ja ho poznám len ako moderátora rádia Expres. A javí sa mi ako jeden z najlepších moderátorov rádia Expres.
ffffuha.....toto nikto neuveri, ze som nenapisal ja :) ale to co si napisal je pravda a martin to potvrdil :)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň