Diskusia k téme BRIT Awards

Kratka pamat clovece dobre pozri co pises po
Sebe a nerob sa ....ok??
:) akoze ty neoficialny mudry ako expres a budes E2 a to sa ti nebude priecit ?? :).a hlavne bud rad za dabing inak by si nic
Nepochopil a pisal do E2 co si to dovoluju:)

Nepochopila si... Ani po slovensky, ani k téme... Ale želám príjemný zážitok zo sledovania cien, ja si pustím YouTube, ku ktorému neviem prečo ma spájaš a aj E2

Zavist #jasomja# vy notoricky fake co zaluje
Radia.sk ze zla nat mu
Nedovoli pisat o X. :)
Sorry uz to neberiem.
Lebo viem co mi ide
A co nejde a slovencina
To nie je..:) zacni sa bat
Lebo..:]

??? Tá Tvoja slovenčina, otras... Nerozumieť Ti... Ale radšej k téme, nie ku mne, ok? Ďakujem aj za ostatných

Ved ty ani nevies
Kto je fearne cotton,
James corden, darkness, lilly allen ,sam smith ,nick grimmshaw ,iba vies kto je janis ..:) ja som podla teba trubka :).
Ok ??

Samozrejme pan radii
A hitparad :). Od vas po
Vasom intermezze
Sa ocakava odborny
Nazor vzhladom na to
Ze fun vs X ste vycucali
Z Yt :) nova humoristicka dvojica
#jasomja#& #janis#.
Ak sa budem chciet
Opytat viem kde..:)
Noze kolko rokov
Pocuvas X a ako dlho
A vies vobec co pocuvas..? Nie nahodou lumen??:)
Fajn vdaka za humori
Sticku vlozku ale si
Nespolahlivy +manipulant + zalobab
..( ani nevies ze som
Tu od roku 2008 :)
Cus baron prasil.
Aj na to pridem sama
Lebo roky pocuvam
E 2 A nie hity #jasomja#
Na Y :)))))

Musím trošku Natašku sklamať, na E2 nebude klasický priamy prenos z O2 arény, bude to normálne vysielanie zo štúdia E2, Becca a Adam sa budú nachádzať v Bratislavskom štúdiu, tam budú sledovať odovzdávanie cien a rozprávať sa o tom. A hrať bežný, no, takmer bežný playlist. Jednoducho tak, ako vlani či roky pred tým. Ale zaujímavé to samozrejme bude

Konecne profik z radia katarina balaziova a
Spevak adonis ...nazivo z londyna...amazing.

Ja ich sledujem cez ANTIK IPTV na itv 1 UK.

Už v sobotu tu budú udeľované ceny Brit Awards. Tento rok v sobotu. Kompletný priamy prenos bude možné sledovať tu
https://www.youtube.com/live/KbeImRFW9N0?feature=s…
No a vrámci nášho rádiového éteru sa tomuto podujatiu bude venovať aj naša Europa 2, kde všetko budú sledovať, okrem iných samozrejme, moderátorka Becca a spevák Adam Pavlovčin, ktorý dnes nahráva a vystupuje pod menom Adoonxs.
https://www.europa2.sk/novinky/hudba/43760-brit-aw…
Ak mi niečo zle skopírovalo, doplním včas. Ide o ceny, ktoré ja veľmi rád sledujem, preto že sú vždy na YouTube a hlavne preto, že sú v našom časovom pásme v dobrom čase. Užite si to!

Capital fm je hlavny organizator??
Lebo patri do global X kde je i
Radio X a chris moyles a jeho
Vtedajsia konkurencia ked bol
V bbc R1 ..mozes to ozrejmit ?
Zaujima ma to..D

BRIT Awards sa blíži, tak nezaškodí pozrieť si, kto každý je nominovaný. Celý zoznam je napríklad aj tu:
https://www.capitalfm.com/news/brits/brit-awards-2…

Itv je už niekoľko rokov dostupné cez ANTIK SAT a ANTIK TV. Prostredníctvom ANTIK TV boxu alebo TV/STB aplikácie ANTIK TV. Nejde ale na mobilných zariadeniach a PC. Teda len TV a box. Dá sa však nahrávať cez ANTIK TV box, ale len zašifrovane.

Nie je to hlúpe 39 príspevkov riešiť to isté? Keď napíšem Live prenos, tak by Ťa mohlo napadnúť že priamy prenos. Myslel som, že som to jasne napísal a ak klikneš na odkaz, ktorý už mimochodom je hlboko v histórii kvôli tomu že riešime jednu vec na celú stranu, tak by si videla že sa tam pripravuje priamy prenos. A nie zajtra, ale máš tam napísané o koľko dní

Mate na mysli reklamy co chcu
Predavat...biznis....lenze. .
Na itv priamy prenos a na yT.
Videa nie priamy prenos???.hmm
Cauko zajtra ??,)

Má zmysel riešiť web ITV, keď živé video bude na YouTube? Mimochodom na YouTube počas reklám, ktoré sú v bežnej televízii, býva zaujímavý nazvime to že prestávkový program

Jasne Itv ant and dec atd....uhm..
Ono videa ..lebo prenos by mal
Priniest zisk...to je jasne..teda tam
Kde sa da chytit itv? Aj mimo uk?
A co tak live cez itv web ? Bude to mozne?

Po minulé roky nebol potom záznam z celého prenosu, boli však rôzne videá s vystúpeniami, veď pozri z kanála Brit Awards videá z minulých rokov. Myslím že tak isto to bude aj teraz. Malá zmena oproti minulým rokom je to, že teraz to bude sobota. A či iba na YouTube? Nižšie sú príspevky že by to malo byť na ITV, to ja však k dispozícii nemám, ja si to pozriem na YouTube

Super Diky ..a bude aj archivovany po ?
Co myslite? Bude mozne potom spatne?
@chrismoyles to zatial nezmienoval.
A iba na YT??

Prepacte preklepy ..
To bude zas # jasomja# vy
Vadzat :).a zaujimave ze mi
Prisiel na meno;)))))?

To raadsej stretnem ...craiga connelyho
..ako tvoje" ptezentacie" ty fakt vies " pomoct'
..vidiet ze mas kratku am :) aj vzhladom
Na to ake prostriedy pouzivas:)..
A kto nestacj tebe davas mu rady a
Pod. To si mal na mysli #jasomX#???:))))))

Na to že používaš britské zdroje, tak je zaujímavé že Ťa nejako sklamali. Mne našlo informáciu že 11.2. o deviatej večer. Nemáš za čo ďakovať, rád som pomohol
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň