Diskusia k téme SkyLink
Nevšimol, pretože máme prácu a nesedíme doma u rodičov a neprepíname sem a tam celé dni.
V poslednom čase sa výrazne zhoršila kvalita (rozlíšenie alebo skôr dátový tok) vysielania trojky v Skylink/RTVS karta. Pri rýchlejších scénach je výrazne rozmazaný obraz a občas aj úplne vypadne na približne sekundu. Jednotka a dvojka idú bez problémov. Trojka ide momentálne lepšie na eutelsate cez antik ako cez astru na skylinku a karte RTVS. Pred tým však na eutelsate išla o niečo horšie ako na astre (keď nebol problém, neviem čo menili, ale je to teraz horšie), naopak na eutelsate mala trojka horší signál (kvalita bola rovnaká po obrazovej stránke ale skôr vypadával signál pri zhoršenom počasí aj vykazoval nižšie hodnoty), teraz je úroveň signálu o niečo vyššia ako v lete a nevypadáva, kým na astre došlo k zhoršeniu (ale nie signálu ale kvality obrazu resp dátového toku). Všimol si to niekto, ako to ide teraz na astre?
Senzi má aj Antik sat, tak prečo je to v tejto téme, keď to nemá spoločné priamo so skylinkom nič?
Áno nejde, mám Antik a aj som na satelitnatv.sk čítal že nejde nikde.
Len čierna obrazovka.
Po tom ,čo budeme mať Magio (+ antik sat), tak Skylink kartu bude držať už zbytočné, nakoľko všetky programy, kvôli ktorým som držal kartu pôjdu cez Magio a ešte aj nejaké ďalšie, čo Skylink nemá!
Od nového roku majú postupne vypínať CAID 0D96 :-D
"Počas našich testov dosahoval video bitrate jednotlivých kanálov od 1,3 do 6 Mbps."
To už je horšie než najhoršia IPTV.
Ide to dolu teda. Čo si myslíte? Kedy asi skončí SKYLINK??? Ja tipujem najneskôr do 5 rokov bude off. A vy?
My sme už prešli na ANTIK a funguje OK a aj s Ab Cryptobox-om 650 HD. Tea namiesto Irdeto modulu sme dali modul CONAX a ide v pohode! Tak sa už practe preč s tými poplatkami, nikto vás už nechce!!!
áno
Reagoval som ešte na Ivana, čo skôr písal o tom, čo ide na 28E, tak som pridal aj ostatné a tak.
A samozrejme filmové v podstate "zadarmo" ako súčasť balíka pre začiatok (ak teda už máte antik zaplatený):
Šport: Arena sport1, Arena sport2, (neoficiálne aj ČT sport)
Filmy: Filmbox (ale ide v ENG, bez CZ audia)
Detské: ČT:D (vyžaduje sa HEVC/H.265)
Dokumentárne: Prima ZOOM (neoficiálne), CS Mystery (vyžaduje sa HEVC/H.265)
Filmové ešte (neoficiálne): Prima MAX, Prima KRIMI
Zadarmo ešte spravodajské:
19E - CNN, BBC, Bloomberg, WELT, N-TV, Tagesschau 24, FR24 EN/FR, Sky news
13E - RAI News, BBC
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň