Diskusia k téme IPTV head-end - DVB-T/DVB-S
Nahrávky ide odkódovať pomocou ALI PC TOOL a potom idú prehrať aj na PC.
PS: A stojí to len 0.99€ a ešte je k tomu aj Antik TV Go v cene aj s archívom.
Dobrý den,
děkujeme za Váš e-mail.
Stahování nahrávek byla pouze doplňková služba, kterou jsme již přestali nabízet. Není možné už nahrávky stahovat. Využívat můžete zpětné zhlédnutí a opakované zhlédnutí svých uložených nahrávek.
–––––––––––––––
S pozdravem a přáním pěkného dne
Vendula za tým technické podpory Lepší.TV
M1 je väčšinou FTA aj na Eutelsat 9E, tak kto by nemal a chcel, tak zadara môže mať aj sat.
Ten 3 Mb/s "obraz" je pozerateľný tak max. pre slabozrakých.
Keby dali aspoň voliteľne poriadnu = MAX kvalitu...
mam teraz pauzu v tomto smere ale ked to budem aktualne riesit ozvem sa ti ako prvemu cloveku. ja len ze nezabudol som na teba ;)
pytal som sa aj na skfree a pixall mi dal nejake tipy. a ano som v ba. ty si tusim ruzinov tak mi skus napisat email a pripadne sa dohodneme. dakujem :)
Velmi zaujimava poziadavka na takomto fore. :) IPTV headendami sa to v predajniach ani na webe zrovna nehemzi. Vyriesit sa to vsak da, akurat k tomu treba nejake tie roky praxe. Pokial si v BA, tak sa mozeme dohodnut.
samozrejme vsetko legalne ty podozrievavec :). cena nehra rolu ale samzorejme zas v ramci zdraveho rozumu... potrebujem nieco stabilne a trvale. nechcem kupovat tie krabicove riesenia. je spravena siet a cela je riesena opto a wireless backhaulom s igmp ciscami a nejakymi klientskymi routermi pre koncovych zakaznikov ale hlavna brana a cloudove routery su su univerzalne predkonfigurovane x86-ky s freebsd. preto by som aj ako iptv headend chcel nieco vlastne ale na nete som sa toho o satelitnom rieseni velmi nedocital
a este dodaj, ze toto vsetko chces zrealizovat pre 3 tv v jednej domacnosti :) v opacnom pripade sa nezabudni pozriet aj na legislativu, zacina sa to povinnou registraciou ako prevadzkovatel retransmisie u RVR, do 1000 pripojok to mas za poplatok 497,50 Eur + byrokraticke povinnosti s tym suvisiace
vedeli by ste niekto poradit ohladom rieseni na vystavbu vlastneho head-end servera na iptv stream (unicast/multicast) v linuxe? moja predstava je dvb-s zdroj cize parabola/y niekolko quad konvertorov a diseqc multiswitch pci/pcie tunery (single/dual/quad) so sachtami na cam do ktorych dam samotne cam-y s kartami pripadne riesenie cez dvb-t. potrebujem informacie aky vhodny hardware zvolit pre tunery (technisat, hauppauge...) a nejake info o softe napriklad na debian
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň