Diskusia k téme Ak máte možnosť prijímu maďarských rádií, tak ktoré najviac počúvate?
na istej stranke o vysielacoch som sa dozvedel ze vraj vysielac velka javorina nove mesto nad vahom siri signal tv nova neviem ci je to somarina alebo pravda
Pokial ja viem tak TV NOVU je na slovensku zakazane sirit prostrednictvom kablovych rozvodov.Mam informaciu ze na slovensku ju siri ista KTV pravdepodobne protizakonne.
Pokial ja viem tak TV NOVU je na slovensku zakazane sirit prostrednictvom kablovych rozvodov.Mam informaciu ze na slovensku ju siri ista KTV pravdepodobne protizakonne.
Bratislava. Precitaj si link, ktory som sme hodil pred par dnami.
lacnejšia káblovka ako v Humennom je aj u nás v Čadci:STV1,2,3,TA3,JOJ,JOJ+,MARKIZA, ČT1,2,PRIMA,TELEWIZJA POLSKA 1,2,POLSAT,EUROSPORT,ÓČKO,VIVA,NOE,L UX,CNN,PRO7,RTL2,Kysucká TV,INFO KANÁL a to všetko za 100,-SKK(výber nic moc,ale za málo peňazí málo muziky)-nerozlišujú základná a rozšírený súbor.Sem-tam si prehadzujú programy ako sa im uzdá.AHa,ešte máme aj TV NOVA,ale tá je cez STA.
v ktorom meste si ze ti nejde na UPCcku tie radia??
Jasne, Hey sa vysiela cez ASTRU 3A v pakete SkyLink, ale nie od začiatku vysielania rádia Hey, to len na upresnenie.
este som zabudol ze som od sefa dostal odpoved ze vraj v humennom je najlacnejsia kablovka opak je vsak pravdou zistil som si ze na dedinach v humenskom okrese to nie je povinne a vychadza to okolo 1400 rocne dalej pristahoval som sa sem z popradu kde ide radio hey a v humennom terestrialne nejde dostal som odpoved ze na kablovku sa neda dat ze vraj nejde cez satelit radio hey ide od zacatia svojho vysielania cez satelit pretoze vysielac poprad zamcisko 107.3 MHz 2.00 kW je napajany zo satelitu
byvam v humennom mam kablovku tkr humenne musim ju mat povinne ze vraj je to vybava bytu idu tam myslim z tv totalne somariny francuzi nemci anglicania taliani a napriklad nejde tam tv nova ani lokalna televizia z vranova tv b 52 idu tam dokonca aj radia vsetky slovenske tie ktore chytam terestrialne tri ceske a jedno francuzke a nejde tam napriklad radio hey ktore nema v humennom skoro ziadne pokrytie a dalsie slovenske radia ktore nechytim terestrialne terestrialne este chytim madarov na cintorine ktory je na kopci este chytim poliakov a na chalupe v porubke 11 km od humenneho chytim este aj ukrajincov na kablovke nejdu hlavna vec ze musim povinne platit 195 sk mesacne a este som sa dozvedel ze jedna zena ktora byva v garsonke a nema televizor musi platit poplatok za kablovku 195 sk mesacne
mna skor trapi to, ze ta skurvena UPC zrusila vsetky zahranicne radia, vcitane madarskych. Naopak, cakal som, ze tam aspon prihodia Danubius a Slager. Pokial viem, zastupenie mad. radii na satelite nie je ziadne terno.
nerobme z tohto fóra politické fórum - myslím, že všetci tuná sme "prepadli"rádiu ako médiu - niekoho zaujíma viac obsahová stránka in ého - napr. mňa:)))tá technická stránka. Teda vysielače, príjem dosah atď. Takže asi o týchto veciach by sme mali predovšetkým diskutovať a nechať politiku bokom.
tato tema nie je o madaroch ale o madarskych radiach
ja maďarské stanice počúvam dosť často a pripadá mi to úplne normálne keď z času na čas preladím na SLAGER či DANUBIUS//inak maďarčina ako jazyk ma dosť fascinuje no poznám veľa ľudí ktorí keď ju ´počujú, tak im vrie krv v žilách///,v porovnaní zo slovenskými stanicami sú tie maďarské o dosť kvalitnejšie a dajú sa v pohode počúvať.,,,,,len mi vadí že napríklad najlepšia maďarská stanica SLAGER až príliž často rotuje kaleráby typu OMEGa,,lebo tomuto žanru hudby ja osobne nerozumiem,,,,,
a este som zabudol napisat ze aj ked neni som zo slovenska nenarodil som sa na slovensku no neviem preco ale hrubo sa ma to dotklo ako som pozeral na y******.com video ako palia vlajku slovenska a hanobili a urazali meno prezidenta slovenskej republiky a to je uz dost aby clovek pohopil co su madari zac aspon sa ukazali...
ked daco neni som slovak takze je normalne ze obcas spravim v pravopise chybu slovensky sa ucim pomali iba dva roky a hntak dalej keby nieco a pravda je na tom ze debili su na oboch stranach madar politika ktora je cervena a madar garda ktora e zelena cize cervena a zelena tak pre debila rovna
Presne si to vystihol. Debili su na oboch stranach. A je len skoda, ze na nich budu doplacat slusni ludia.
madari aj slovaci, prestante uz konecne s tymi nacionalistickymi dristami. neprospieva to nikomu a nicomu.
kull: vidiet, aky slovak si. madari sa pise s makkym i na konci.
Take to sovinisticke a exnofobne nepocuvam a duplom nebudem pocuvat ked palia nase vlajky tie bu*zeranske s*vine prepacte za vyraz ale je to tak.... nefem co tu hladaju a naco tu idu madary ked nam palia vlajky urazaju nadavaju na prezidenta SK republiky skratka neznasam ich uz a co je vela je vela
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň