Diskusia k téme Pamatate si uplne prvy song na niektorom radiu?
No,ak máš na mysli úplne prvý song,čo zahrali keď začínalo to či ono rádio vysielať,tak to si nepamätám s prozaického dôvodu,nezachytil som totiž úplný začiatok vysielania žiadneho z nich.Ale pamätám si aj presne po rokoch,keď sa hrala nejaká moja obľúbena skladba,tak si presne pamätám po rokoch,aj v akom to bolo programe a čo sa predtým hovorilo.
Napr. 8.8.1975 hrali v Pozor Zákrute skladbu Johna Kincadea-How Can I Fly? a predtým hovorili o častých nehodách na diaľniciach...Jáááááj,tú skladbičku som nepočul už roky!Ale hrali ju taktiež v roku 1975 aj 14.6. a 20.9. v Košickom Maratóne, a vten druhý zmienený dátum ju jeden z Maratóncov,to si už nepamätám presne ktorýpresne,ju uviedol zo slovami:"Ako môžem lietať,pýta sa John Kincade a my mu odpovedáme:-Rozhnevaj si svojho šéfa,uvidíš..." Alebo si pamätám,že 19.8.1971 popoludní hrali v rádiu od Tremeloes skladbu Even a bad time are good a 8 dní na to Get it on! od T.Rex.Alebo skladbu od skupiny ABBA, The name of the game...Predstavovali ako úplnú novinku v programe START 12.11.1977 a tak by som mohol pokračovať..
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň