Diskusia k téme Myslíte si, že Rádio Naj hrá dobré pesničky?
Britney je najlepšia speváčka sveta :-D♥ cmuk
ak chcete navštívte web http://www.lovebritney.net
a zamestnanec nemôže mať doma net a takto tu onanovať nad svojou prácou?:)
lebo IP je ako vidis z radia NAJ ine. momentalne pisem z NAJKA
Filip, Roland a Adam je mozno jedna osoba, ale z radia urcite nie su
Filip, Roland a Adam...podla IP jedna a ta ista osoba a podla duchu prispevkov zamestnanec Radia NAJ:)
Mne sa vežmi páči ako hrajú.Toto Rádio by mohlo ma aj väčiu počúvanos!
Samozrejme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Už sa s tebou nebudem hádať.Mier????
Toto radio som este nepocul,cas mi to nedovoli,musim si pozriet aspon ich web.
Mysli si čo chceš!Pre mňa je NAJlepšie rádio NAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ahoj iris neviem, kde je chyba, ale nic mi neprislo, co ma mrzi, prosim Ta skus to este raz, lebo by som Ta fakt rada spoznala...inak adresa bola a je v poriadku...fakt neviem kde je chyba.
Pisala som Ti na mail, ale nepodarilo sa najst server, neviem, ci som urobila chybu ja, alebo je chyba v Tvojej adrese! ( dokonca som sa Ti predstavila ) Iris
Trochu porozmýšľaj nad tým, čo si napísal. Práve preto sa mi nepáčia tie pesničky, pretože na Funku boli pred pol rokom a už som z nich opočúvaná. Akurát včera náhodou zahrali dobrú pesničku od Tima Maasa a Briana Molka, aj keď je dobre stará. Poznám ju ešte z čias, keď bola ako Singel of the week v Music Files. Lenže na Funku ju už veľmi dlho nehrávajú, tak som sa jej potešila. A doma som mala tú pesničku určite skorej ako v archíve Rádia Naj.
Ale dobre "profesionálka"!Tebe sa tie pesničky,čo oni hrajú nepáčia,lebo ich nepoznáš!Tak nemachruj!
Ja poznám Rádio Naj, ja som ho počúvala prvé tri mesiace jeho existencie, stačilo mi. Ten buzík Braňo, čo robil hitparádu, som nemohla už počúvať, tak som z toho rádia prešla na Fun. Keď myslíš, že dobrý moderátor je ten, ktorý hovorí o implantátoch Janet Jackson, ako myslíš. Viem, že už tam dlho nemoderuje, ale aj tak. Včera večer som prelaďovala rádio a akurát na Najku išla pesnička Timo Maas a Brian Molko - konečne dobrá pesnička. Ale tie ich jingle sa mi nepáčia. Filip, už to pochop. Keď hovorí moderátor, tak v pozadí je počúť amatérsky zvuk.
Musíte sa hádať práve na tejto téme?Nechajte to už!Profesionálke sa páči Fun,tak ju nechajte!Ona totiž rádio Naj nepozná.Na tejto téme sa bude písať iba o Naj,či hrá dobré pesničky!A nie otom,čo píšete vy!
K tebe je skoda sa vyjadrovat... Dochadzaju ti argumenty??? Ja si myslim ze si mudrlant........uz to tu napisalo viac ludi.
K tebe je skoda sa vyjadrovat... myslim, ze nie som jediny, ktory tvrdi, ze nemas vsetkyx doma... uz to tu napisalo viac ludi...
Čo k tomu dodať? A ty si obyčajný chudák, ktorý potrebuje nadávať ostatným ľuďom. Za to, že ti to mamička doma nedovolí, nikto z nás nemôže. A čo sa týka Funka, hrali dobrú hudbu, no v poslednej dobe grcka. A stojím si stále za tým, že má najlepších moderátorov. A pokiaľ viem, aj ty si odbočil dosť od témy. Takže? Keď si nám chcel vynadať, tak si mal založiť novú tému. Nevtieraj sa.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň