Diskusia k téme Myslíte si, že Rádio Naj hrá dobré pesničky?
Iris bol by som zvedavý,keby si moderovala ty Linajku,či by si hrala celé pesničky!!!
...nerozumiem. Ak chcem počuť dáku pesničku, čo mám z nej, ked mi ju seknú v polovici. Dávala som si zahrať v Najku také piesne, ktoré nevlastním vo svojej zbierke (o tom to je), ale už si nedávam a práve kvôli tomu, že nehrajú celé piesne! A keby som pridala názor na súčasných moderátorov, ale pridám ho, aj ed táto diskusia nie je o tom: všetci, čo stáli za počúvanie, sú už preč! Maki by sa tam nad sebou zamyslieť! iris
Ja vas baby chapem, ale pochopte aj to velke kvantum ludi, ktori chcu pocut svoju pesnicku! Moderator to ma v takomto pripade velmi tazke a chce ulahodit viacerym!
Linajka je relácia o pesničkách, nie o vykecávaní. Tak podľa môjho názoru majú hrať celé piesne, alebo aspoň skoro celé piesne. Mám taký istý názor ako zuzana, ked zavolám do linajky a chcem si dať zahrať pieseň, chcem počuť pieseň. je to kvantita na úkor kvality!
To je dokaz toho, ze chcu stihnut precitat co najviac sms a mailov, zahrat co najviac skladieb, aby vyhoveli nam posluchacom. Z nijakeho ineho dovodu to nie je... Do Linajok dostavaju velmi vela posluchacskych ohlasov a je tazke vyhoviet vsetkym a este k tomu aj pustit cele skladby. Myslim si, ze v tomto programe je dolezitejsie precitane zelanie. Aspon podla mojho nazoru...
... len keby skladbicky na zelanie nestrihali v polovicke ... ked ju skoncia v 2/3 je to ako vyhra v loterii ...
Samozrejme, ze hra NAJlepsiu hudbu, ved je to NAJlepsie radio!!!
mne sa paci ako hraju....kazdy si tam najde svoje...a paci sa mi, ze hraju aj vela skladieb z minulych rokov, co mne uplne vyhovuje...a to nemyslim len Starinky Mariana Kuklu....je to pohodove radio...velmi prijemne pocuvanie
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň