Diskusia k téme Nokie s nahrávanim z rádia
Tak našiel som na google play FMRadio Recorder Lite, nainštaloval som si to a vždy po otvorení mi naskočilo že ľutujeme, aplikácia prestala fungovať. Tak to išlo z telefónu preč. Teda aplikácia existuje, ale nefunguje. Keď som však v pokrytí wifi, nahrávať môžem v TuneIn Pro, to však už je o niečom inom ako o nahrávaní z FM
nielen nokie maju nahravanie z radia (resp. u nokiach som to ani netušil...)
viem že napr. Samsung monte to má.Ja na Samsunngu Omnia (WM6.0) taktiež,dokonca to nahráva do .mp3.
Ale zaujímalo by ma či existuje niečo také na android fóny s rádiom...nejaká appka ?
Ja sa nevytacam pre take veci ja som ta iba upozornil viac nic :)
vsak ja sa nehnevam :) skor som myslel, ze ty si vytoceny, ked som tam videl vykricniky :)
Ježiš šak ja som to nemyslel zle :D ja len som ťa upozornil no :/ Nehnevaj sa :D
no aby si sa nepo.... :)
aj horsie veci sa stavaju
,, Nezvyk na klávesnicu ,, ?? :D Tak asi predtým než niečo odošlem tak si to skontrolujem ne ???
kto chcel porozumel, bol to len nezvyk na klavesnicu...a "pisat" sa pise s dlznom :) , ked uz tak bazirujes na spravnosti..a tie vykricniky tiez svedcia o tvojom "intelekte".....
musis si nahrat FW z toho isteho modelu pre iny region. ale pozor, moze to mat za nasledok problemy s inymi funkciami a samozrejme chybajuce jazyky.
problem je, ze do 112-ky a ko uzivatel toho vela nenahras.
tak nuektore Nokie maju moynost nahravania z radia.Tie predavane u nas, nie koli autorskym pravam.
Da sa niekde stiahnut software na to,aby sa dala tato funkcia pridat na Nokiu yakupenu nas? Npr. Nokia 112
Due to legal restrictions in some countries, FM recording is not available on all variants of the phone models mentioned above. The feature is available only in phones sold in the following countries:
Bahrain, Bangladesh, Brazil, Brunei, Cambodia, Chile, China (Mainland), Colombia, Dominican Republic, Ecuador, Egypt, Guatemala, Honduras, India, Indonesia, Iran, Iraq, Jamaica, Kuwait, Laos, Lebanon, Malaysia, Mexico, Morocco, Nepal, Pakistan, Palestine, Panama, Paraguay, Philippines, Singapore, Syria, Tanzania, Thailand, Tunisia, Turkey, Uganda, Uruguay, Venezuela, Vietnam and Yemen.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň