Diskusia k téme Koncesionársky poplatok RTVS
ze si nieco naznacil? nefabuluj! Lukas ma pravdu, debata s tebou nikam nevedie ...
lukas ma pravdu staci si precitat zakon a vies kto to neplati :) naznacil som uz viac nez dost.
sa necerti, ved vidis ze MAJAK pozna onakejsie finty, skoda ze sa nechce podelit o tu srandu s nami :)
Tak si ten zakon precitaj!!!! Su tam jasne definovane kategorie ludi, co su (legalne) oslobodeni od platenia! Neviem, nad cim tito analfabeti mudruju ako keby vynasli septik.
som netusil ze v zakone je napisane ako sa da legalne neplatit :-)
Opäť jedna z "fundovaných" diskusií na tejto stránke... Keby ste si prečítali zákon, nepísali by ste tieto bludy... Tam je všetko napísané presne!
ak su tie moznosti oficialneho neplatenia tak preverene ako ich zaratanie do elektriny, tak uz len kvoli srande by si to mal zverejnit :-)
to tu z pochopitelnych dovodov nebudem zverejnovat :)
vraj v cene elektriny, hehe, aka hlupost
evidentne to niekto plati cez SIPO :-)
zrejme poplatok rtvs neni zahrnuty v elektrine, aspon nič take som sa nedočital na webe. som zvedavy aky je ten oficialny sposob sa tomu vyhnut, jedine čo ma napada tak bud sa stanem ztp čo velmi nemusim alebo prepišem elektrinu na neaku firmu čo zamestnava menej ako troch ludi - tie vraj su oslobodene od platenia rtvs. poznaš neaku inu možnost? rad by som poznal tu fintu :)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň