Diskusia k téme Aké rádio máte najradšej?
Poznám jedno úplne super, bez trápnych moderátorov a otravných reklám, a volá sa Local disc D:MUSIC :)))
www.wsmradio.com...tam sa hra super music...
Páčia sa mi tu jednoduché odpovede, bez tej zbytočnej omáčky. Každý máme to svoje rádio, máme ho radi a radi ho počúvame. Mojim rádiom je rádijko SiTy. O.i. má prekrásne moderátorky, Icu a Rebeku.
P.S. Odpustite si láskavo to slovo JEDNOZNAČNE. Ani ja som nenapísal najkrajšie moderátorky zo všetkých rádií. Presadzovanie si vlastného názoru je totalita. Žijeme (vraj) v demokratickej spoločnosti, tak nedráždite Demokrita, ten keby len tušil, čo všetko dnes je "demokratické" určite by ho odviezli na Kramáre na Áro a Elán by mu musel spievať pesničku Sestrička z Kramárov, inak by neprežil. Tak ži a nechaj žiť!
Najradsej mam radio KISS,pretoze jednak som z Kosic a je to-podla mna najlepsie radio pre mladych.Su v nom super moderatori.Prajem vela stastia
Expres je urceny inej cielovke.Neporovnavaj neporovatelne.Zrejme patris k mladej generacii,preto je pre teba urcene prave fun.Expres mieri na starsiu cielovku, preto hraju aj starsie hity.Ale s tymi moderatormi suhlasim. Ani mne vobec nerezu a nepridu vtipni.
Najlepšie Slovenské rádio je jednoznačne Funradio od jinglov, moderátorov až po vysielaciu štruktúru. Aj ked "zevraj" hrajú stále to isté dokola - aspoň že hrajú dobre a aj domácu tvorbu. Nechápem ostatné rádia najmä Expres, ktoré dá nejakú pecku a potom dobre že nie niečo z 30 rokov. Ved to je na zamyslenie kto to ma počúvať a aj tých "skvelých" moderátorov čo chcú byť akože vtipní až sú trápni. Zbytočne zaberáte frekvencie a tí vaši akože hudobní znalci - no koment
blavacke SiTy radio....ked neratam moderatorov :))
No a na akej urovni stoji najpocuvanejsia sukromna stanica? Povies mi to? Lebo takto urazat je velmi lahke.
Pre 12: Pred casom si na tejto stranke pisal ze nemas rad pustanie jinglov na zaciatku songu .... a minule som bol v jednom podniku a nachvilu som sa zapocuval asi do piatich songov a v troch bol takyto jingel ...raaaadio exppppreeees... ponatahovana a slizkejsi ako mali predtym. Nechcem sa hadat ale toto som si nemohol nechat len pre seba ... takze zdar
btw : som andy (s malym a) a aj v tom predchadzajucom to tak malo byt :)
Fun mozno zmenilo hudobny format ale stale je to radio ktore ma najlepsich speakerov aky kedy boli. Vsak pozrite do televizii , do _FM - vsak to radi pocuvate :)
A podla mna sa neznizilo az na taku uroven na akej stoji najpocuvanejsia sukromna stanica !!! Fun 4ever
"Radio_FM sa stalo utulkom pre vsetkych slovenskych muzikantov" Oooo, ake dojemne :-))). Mozno by si mohol este povedat, ze radio FM je verejnopravny rozhlas a teda ma povinnost hrat aj takuto mensinovu hudbu. Moznoze keby si mali na seba zarabat sami, vyzeralo by to inak :-)))
Radio_FM sa stalo utulkom pre vsetkych slovenskych muzikantov, ako jedine hra realne novu slovensku muziku.
Radio Slovensko a radio FM sú jedine stanice na ktorych este pocut slovensku hudbu. Radio Slovensko, hlavne pre publicistiku a spravodajstvo.
Radio EXPRES je zvlastne tym svojim playlistom s dvaciatimi hitmi hranými dookoloa. FUN radio je zase plne reklamy. Pre mna je jednotkou SRo1
ja uz mam najradsej Radio_FM,Funko sa mi zhnusilo tou svojou hudbou.neda sa to pocuvat.
1. SRo 3, 2. SRo 1, 3.FUN,prve dve pocuvam vacsinu dna
ale neodolám ani Regíne a českým /AZ,Rádiožurnál, a pri relaxe
DEVÍN
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň