Diskusia k téme Spotify
Ak by si prišiel na to ako prehrať skladby z Deezeru či Spotify napríklad v PowerAmpe, budeš u mňa génius :-)
ja som sa na tie androidove telefony na zive pytal preto ze urcite zariadenia maju moznost upravit ROMku tak ze ma kadeco naviac a dokonca vedia ovplyvnit aj funkcnost aplikacii ci inych nastaveni .. ale uz si to vysvetlil nuz je to skoda.. v tom pripade deezer len pouzit na stahovanie a crossfadeovat si to v playeri
Na Slovensku oficiálne pôsobí aj služba Deezer, tá však uzavrela exkluzívne partnerstvo so Slovak Telekom, čo môže znamenať že na rozdiel od Spotify bude o službe Deezer vedieť oveľa viac ľudí, Spotify momentálne nijaký marketing nemá, Telekom na tom možno bude pracovať viac. Som síce momentálne so Spotify relatívne spokojný, Deezer však vyskúšam, ak bude mať lepšiu ponuku hudby a hlavne kvalitné prehrávače, ten od Spotify je v PC možno obstojný ale v mobile hrozný, bol som totiž zvyknutý na PowerAmp, Spotify ako prehrávač v mobile je oproti tomu fakt úbohý, môže sa stať, že znením hudobnú službu
Vytvoril som alternatívny playlist :-) http://open.spotify.com/user/11124786922/playlist/…
Skúšali ste službu Spotify? Bežia mi posledné hodiny Trial-u, potom si dám asi ďalších 30 dní zadarmo a potom sa uvidí. Ale o inom som chcel. Môže to byť pre rádiá konkurencia, ale nie pre tie, ktoré rozmýšľajú pokrokovo. Takéto rádiá si môžu v tejto službe robiť promo a dávať tam svoje playlisty. Robia tak napríklad rádiá Energy a dávajú tam rôzne playlisty. Čo myslíte, budú v Spotify aktívne aj slovenské rádiá? Alebo to budú brať ako tvrdú konkurenciu?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň