Diskusia k téme STV2
nie nie nie, hlavne sa nestazuj v STV lebo odpoved nedostanes. Musis sa stazovat v RTVS, pripadne v RTV:
Ze to hlasis tu, na lamparni, je tvoj premarneny cas. Stazuj sa v STV !!!!!
Ja viem, to všetko som pozerala! Ale keď napíšu že bude program o23.15,alebo 23,45 ,tak ma byť! Divák je zvedavý na rozhovory a podobne.
Veď netreba čakať ako blbec, ale ako fanúšik ;) Výsledky sú priebežne na dakar.com a od 23. je polhodinka na Eurošporte - rovnaký blok, chýbajú len krátke vstupy, ktoré si RTVS robí sama. Ale súhlasím, skutočne by bolo slušné dať v čase plánovaného vysielania na obraz oznam o posune. Výsledky z Dakaru sú pridávané aj na wikipédiu ;)
Dnes malo byť večer rely Dakar, zasa nebolo v určenom čase tak ako aj včera! Keby aspoň nejaké ospravedlnenie, ale načo pravdaže. Hlavne že človek - divák na to čaká ako blbec až do polnoci. Môžete sa hanbiť! Nie ste schopní to urobiť , tak to nerobte!!!!!
chcel som to vo vyssej kvalite.. :) hento z archivu som si uz stiahol samozrejme :)
Nechce sa mi tam pozerať tak neviem či to tam je alebo nie, nemá to rtvs na svojich stránkach v archíve?
Zdar.
Nenahraval cistou nahodou niekto vcera o 16:00 hod. Udelovanie statnych vyznamenani na Dvojke RTVS?
V archive IPTV providerov sa to da pozriet, ale neviem to odtial nahrat, pripadne exportovat tak, aby to bolo mozne pozerat cez pocitac.
Keby to niekto mal a nazdielal, potesil by. :-)
Vdaka.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň