Diskusia k téme Čadca 98.1 - Rádio Anténa či Rádio Slovensko?
Stále je tam namiesto Antény RS ? V Čadci mali problém chytiť RS a u mňa to človek chytá kvalitne na troch frekvenciách. :-)
Nemám síce žiadnu hi-fi sústavu, ale zvuk mi pripadá trochu iný ako má 103,5 z Krížavy.
Túto zmenu na 98,1Mhz som si všimol už pred týždňom. Tiež je zaujímavé sledovať ako ľudia prelaďujú z Expresu na Sro1. Veru počúvanosť by tu bola,veď na Kysuciach má Slovenský rozhlas tradíciu. Bol tu stredovlnný vysielač.
Svojim spôsobom máš pravdu :)
Teda Antény by bolo škoda, ale radšej by som uvítal okruhy SRo (Slovensko,Regina a Devín)...napokon 107,5MHz je vo výbere, ale nevedno kto sa o ňu uchádza....SRo by kľudne mohlo a ešte by ju dostali prednostne.....
Aby si to niekto zle nevysvetlil: nemyslel som tým umyselne ;-)
Potvrdzujem, na 98.1 hrá RS s RDS ANTENA. Obe rádiá vysielajú na rovnakom transpondéri 11836H na Astre 3, nepohral sa niekto s nastavením satelitného prijímača?
Od včera v Čadci srandovná situácia. Na 98.1MHz máme namiesto ANTENY pustené SRo1 RADIo SLOVENSKO.Prišiel som na to náhodou.V kuchyni mama väčšinou počúva Frekvenci 1(kedysi VIVU) a niekedy Anténu. A čo počujem? SRo1 v super čistej kvalite príjmu v CA :) Som myslel či to nebude nejaké tropo, ale potom som skúsil na veži a aj tam na 98.1 SRo.Ale RDS je stale ANTENA :)
Žeby sa Anténa vzdala CA? Aj keď toto mi príde ako legislatívne divné.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň