Diskusia k téme Košice 103,2 - čo tu dáte?
Táto frekvencia by vôbec nemala byť, pretože keby bola o.k. tak ju určite nemenia.
Osobne si myslim, ze na 103,2 MHz zo Zeleznikov by mohlo vysielat Radio Lumen, lebo vysiela aj na blizkej silnej frekvencii 103,3 MHz z Michaloviec. V takom pripade by zrejme aj tych 103,2 mohlo vysielať o čosi silnejšie a nebol by tam ani na taky utlm na jednotlive svetove strany a to hlavne na vychod. Zrejme je to však nereálna predstava, lebo Lumen by isto kvôli tomu nevratil silnejšiu frekvenciu 94,4 MHz, kde by zas mohlo vysielat nejake nove radio ako napr. Rockova Republika, Elan, Patria alebo hocico ine, co by sa tam uzivilo.
Ani omylom. Rádio vysiela lebo musí, ale poznám ešte lepšie rádio, ktoré by ho porazilo. Určite.
Slobodný vysielač nikdy nebude na FM..už sa o tom hovorilo.
slobodny vysielac nemoze ist na FM - jeho program by potom podliehal regulacii a uz by to nebolo to radio co pozname dnes
napriek tomu, ze budu mat silnejsiu, je skoda, ze sa frekvencie sport vzdava.
mohli s nou pracovat a lepsie dokryt hluche miesta, ktore maju v KE dost, lebo ani ta nova zasadne a kvalitne nepokryje mesto. Mapka moze byt pekna, realny dosah v prekazkach je trochu inde
ak sa jej vzdaju, ja by som na nej rad pocul slobodny vysielac, alebo nonstopradio (samozrejme to je moje prianie:)
pocul som, ze od 1.6. na nej bude vysielat najlepsie radio Kosice
Na nijakej frekvencii si nemôže začať vysielať len tak. Ak je frekvencia voľná, bude zaradená do výberového konania, čo býva dva krát do roka. Ak bude frekvencia voľná, môže byť v ponuke možno v jesennom konaní. Môžu sa o túto frekvenciu uchádzať rôzne rádiá, rada potom rozhodne, komu frekvenciu pridelí
Od tejto frekvencie môžu dať nové stanice nie?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň