Diskusia k téme Mária Rádió v Komárne
Za ten ich jazyk, ktorý sa nám javí ako hatlanina oni nemôžu. :) Inak včera Maďari slávili štátny sviatok (Deň republiky).
Nie v zlom, ale čo to pomôže kritizovať a navzájom si ubližovať, aj madar je človek, aj neger, a hocikto kto je na tejto zemi je človek. Ba viac, náš brat a sestra, kde sa podela vo svete Láska, samá nenávisť, to by aj v madarsku by mohli to isté hovoriť nech z madarska idú preč slováci, alebo američania nech iný národ ide preč z našej krajiny. Kde to sme. Majme sa radi, ved na tomto svete je toľko nepokoja, vojny, a čo tak si navzájom pomáhať, ľahko sa kritizuje a ubližuje sa.
dufam ze si sa len pomylil a chcel si napisat "ukrizovat" namiesto "upalit".. spravny veriaci sa krizuje. navyse, od upalovania sa upustilo uz davno pre jeho casovu a energeticku narocnost.. plus, kriz mozes pouzit na viacerych.
Rádio bez reklamy, a funguje z darov veriacich, a všetká práca v rádiu ako technik, moderátor, pripravujú dobrovoľníci.
No keď ja toto rádio počujem, tak sa mi chce upáliť! Nenormálne, ako mi ruší príjem SRo rádio Regina v centre (Košice). A ten amaterizmus... Nie som maďar, nemám nič proti maďarským rádiám, ale toto je vrhol hnusu! Chúďa Mária, na nej sa už musia aj červíky obracať...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň