Diskusia k téme MP3 prehrávač s kvalitným príjmom rádia
Suhlasim s tebou. Tiež by som už bez Spotify nedokazal. Ale stále su taky ,,divny" ľudia, ako napriklad Viva Ellie Goulding Fan, ktory by existovali najradšej na AM vysielani, len kôli jeho praskaniu a šuštaniu.
- Vik nehovorim, že ty k takymto luďom patríš.
Chápem že nie každý bude mať rovnaký názor ako ja, ale ja keď mám mobil a v ňom Spotify a niektoré playlisty offline a k tomu mobilu BT slúchadlá, tak si neviem predstaviť že na čo by mi mohlo byť také zariadenie ako nejaký mp3 prehrávač.
V podstate rovnaký dotaz ako kedysi mbfin. Zujal ma napríklad https://www.equiplo.sk/mp3-mp4-prehravace/#SanDisk… a cenou taky vychádza akurát do limitu. Máte iné tipy? Niečo kompaktného, čo vydržia dlhšie nabité.
mp3 prehravac aj s radiom.Minuly rok som si ho kupil a je vcelku fajn.Je to usb kluc,radio v jednom.Po vybiti sa nabije doslova za par minut a vydrzi podla pocuvania aj tyzden.Pokial pocuvas hudbu 2-3 hodky denne.Co sa tyka radia,nema sice Rds,ale kvalita je dostacujuca na prijem.Daju sa nahravat aj skladby.Predavaju sa v 4 alebo 8 gb prevedeni.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň