Diskusia k téme Free audio program
skús sa však pozrieť na toto video, nech netrepem sprostosti - http://youtu.be/Y21xWmQHFUg - to by mohlo tvoju situáciu riešiť - avšak, či to pôjde v reálnom čase - to netuším... Každý input totiž potrebuje určitý Buffer.
Milan ... problematika je trošku obsiahlejšieho charakteru. Ideálne by bolo písať to niekde na chate, vzhľadom na obsiahlosť, ale načrtnem - že toto nie je o nejakom softwareovom riešení. Pri takýchto aplikáciách treba používať v prvom rade karty, ktoré majú ASIO ovládače (písané priamo na danú kartu - nie rôzne emulácie) a ideálne ak poznajú pojem DIRECT MONITORING. Pre takýto pokročilý routing by som uvažoval nad kartou ktorá disponuje viacerými vstupmi a výstupmi (napr. M-AUDIO DELTA 1010 - resp, skôr jej nasledujúce ekvivalenty, pretože táto konkrétne sa už nevyrába)
Nevedel by niekto o nejakom free PC programe resp. software ktorý by vedel prehrávať v reálnom čase zvuk s mikrofónu alebo line inputu?
Viem že to vie aj windows ale v ňom sa nedá rozdeliť iný zvuk do slúchadiel a iný do reproduktorov a dokonca mám aj viacej zvukových kariet a z jednej neviem poslať signál do druhej preto by som potreboval nejaký ten free real-time prehrávač prípadne nejaký free zvukový mixer ktorý smeruje zvuk z určitého vstupu na určitý výstup. Za odpovede ďakujem.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň